ss_5f0ddaaf72241b23a40a8a49302149a87dbd9fc8.1920x1080.jpg

Ukrayna'nın arkasındaki karanlık okült dünya

Artık hiçbir taraf denklemin içine Tanrı'yı ​​sokmayı bile umursamıyor. Üçüncü Reich okültizmi sadece Ukrayna'da değil, NATO ve AB genelinde yeniden doğuyor. ABD'deki ve Avrupa'daki aşırılık yanlısı azınlıklar, basit bir tiranlıktan çok daha karanlık bir şeyle karakterize edilen canavarca bir dünya düzeni kurmak için güçlendiriliyor.

20 Kasım 2022 Pazar
İNTİZAR - Dünya olayları, herhangi bir akıl veya gerçeklik kavramını terk etti. Nükleer savaş artık birçokları tarafından, belki de çoğu tarafından kaçınılmaz olarak görülüyor. Delilik ve adaletsizlik elini kolunu sallaya sallaya dikkat çekici boyutlara ulaşıyor ve insanlık ya sona erecek ya da bildiğimiz dünyamızı oluşturan mekanizmalar durma noktasına gelecek.
 
Artık hiçbir taraf denklemin içine Tanrı'yı ​​sokmayı bile umursamıyor. Üçüncü Reich okültizmi sadece Ukrayna'da değil, NATO ve AB genelinde yeniden doğuyor. ABD'deki ve Avrupa'daki aşırılık yanlısı azınlıklar, basit bir tiranlıktan çok daha karanlık bir şeyle karakterize edilen canavarca bir dünya düzeni kurmak için güçlendiriliyor.
 
Kilometre taşları var. Eski Vatikan şeytan kovucu Malachi Martin, NY Times'ın en çok satan kitabı Keys of Blood'da Avrupa'yı ve Hıristiyan dünyasını istila eden içkin kötülük meselesini ele alıyor:
 
[Papa] John Paul [II] için en korkutucu olanı, kendi Vatikan'ında ve bazı piskoposların makamlarında habis bir gücün geri alınamaz varlığıyla karşı karşıya gelmesiydi. Bilgili Kilise adamlarının 'süper güç' dediği şey buydu.
 
Doğrulanması her zaman zor olan söylentiler, bunun kurulumunu Papa VI. . . Vatikan'da Satanistler tarafından yapılan bir tahta çıkma törenine dolaylı bir gönderme. Ayrıca, Şeytani pedofili - ayinler ve uygulamalar - vakası, İtalya'daki Torino ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Güney Karolina kadar geniş bir alana yayılmış bazı piskoposlar ve rahipler arasında zaten belgelenmişti. Şeytani pedofilinin kült eylemleri, profesyoneller tarafından Düşmüş Başmelek ayinlerinin doruk noktası olarak kabul edilir.
 
(s. 632. Vurgu yapılmıştır)
 
Papa John XXIII'in baş danışmanı Martin, insanlığı saracağına inandığı karanlığın arkasında "Luciferian Masonluğunun" olduğuna inanıyordu.
 
Buna inandırıcılık katan, Masonluğun arkasındaki şeytani varlık olan Moloch/Baphomet'in takipçileri olan Lucifer güçlerinin orduya, özellikle de 1980'lerde ABD'deki askeri akademilere nasıl sızdığını özetleyen ağır sansürlü Presidio skandalları.
 
Skandal tüm ABD ordusuna, ritüel çocuk istismarına ve Pentagon'daki şeytani "meclislere" yayıldığında, hikaye birdenbire "karanlığa büründü."
 
Sonra haydut askeri birimlerin nükleer bir savaş başlatma girişimine rastlıyoruz.
 
İçeriden kaynaklar, 2007 Barksdale/Minot olayıyla ilgili genel halka anlatılandan çok farklı bir hikaye anlatıyor. Tamamen nükleer silahlarla dolu bir B-52 "bilinmeyen yerler" için kaçırıldı, ancak yakalandı ve hikayenin bitip yalanların başladığı ABD'ye geri getirildi.
 
Ama sonra 11 Eylül oldu. Burası, o zamanlar dünyanın en büyük binalarının, dalan uçakların neden olduğu düşük sıcaklıktaki kerosen yangınlarından "toza döndüğü" Amerika Birleşik Devletleri'dir. Onlarca yıldır pilotlar, mimarlar ve mühendisler, dinleyen herkese tüm hikayenin delice olduğunu söylüyorlar.
 
Hiçbir uçak böyle uçamaz, yangınlar çelik binaları yıkmaz ve doğal dünyada sadece bir yıldızın içinde görülen kuvvetler tarafından harekete geçirilmedikçe çelik toza dönüşmez.
 
Arka plan
 
Bugün dünya, hayal bile edilemeyecek koşullardan muzdarip. Evet, dünya çapında bir enflasyon var ve maliyetlerde herhangi bir artışın söz konusu olmadığı durumlarda bile büyük fiyat artışlarından şirket kârları hızla yükseliyor.
 
Kolektif Batı'da hiçbir hükümet, tarihsel emsal olmasına rağmen bu hayati konuyu ele almadı. Wikipedia'dan:
 
Nixon, enflasyona karşı koymak için ücretlerin ve fiyatların 90 gün süreyle dondurulmasını zorunlu kılan (1970 tarihli Ekonomik İstikrar Yasasına uygun olarak) 11615 sayılı İcra Emri yayınladı. Bu, ABD hükümetinin İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana ilk kez ücret ve fiyat kontrollerini yürürlüğe koymasıydı.
 
Biden'ın ulusal seçimlere günler kala yaptığı Amerikan petrol şirketlerine uygulanan vergilerin artırılması talebi bile yetersiz kalıyor.
 
Nixon harekete geçtiğinde ABD, İsrail adına 1973 Yom Kippur Savaşı'na girmişti. Buna sözde yanıt, ABD'ye karşı bir petrol ambargosuydu ama gerçekte ne oldu?
 
Gıda fiyatları bir gecede yüzde 40 arttı. Sebep? Şirket karları.
 
Bu, doğası gereği komplocu olsa da küçük bir soruyu gündeme getiriyor. Dünya olayları, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın iddia ettiği gibi, piyasaları manipüle etmek, yatırımcıları soymak ve dünyayı yoksullaştırmak için perde arkasındaki güçlü kişiler tarafından manipüle mi ediliyor?
 
ABD'de 2007-2008 Bush dönemi ekonomik çöküşü bunlardan biri miydi?
 
COVID de bunlardan biri miydi? Bu hipotezi destekleyen kanıtlar birikiyor.
 
Sonra soruyoruz: Nasıl bir insan bunları yapar?
 
Hastalığı adlandırmaya başladığımız yer burasıdır. Sağduyu bize bunun sadece para ve güçle ilgili olamayacağını söylüyor. Ama başka ne var?
 
Ukrayna
 
Kimse bunu söylemeyecek ama bu aynı şekilde doğru. Ukrayna'da 2014 darbesinin arkasında olanlar, mevcut savaşın da arkasındadır. Aynı isimler, Noodleman/Nuland, Kagan, Wolfowitz ve gizemli Amerikalı milyarder oligarkların bir listesi, 11 Eylül'ün, Maidan darbesinin ve aynı zamanda diğer renkli devrimlerin gerçekleşmesine yardımcı oldu ve bu liste hatırı sayılır bir liste.
 
Kendilerine Neocon diyorlar ama gerçekte başka bir şey ve bizim anlayışımızın ve kesinlikle herhangi bir insan rasyonalitesinin ötesinde efendilere hizmet ediyorlar.
 
Bu grubun Ukrayna liderliği ile ortak bir dine sahip olması çok tehlikeli bir konu. Bu konuları açıkça tartışmak herkesin "iptal edilmesine" neden olabilir ve aslında Elon Musk ve Kanye West gibi isimler bugün aynı kaderi paylaşan düzinelerce isimden sadece ikisi.
 
Ama bu Hristiyanlık veya İslam gibi kutsal bir din hakkında mı yoksa dinin ve uzun bir etnik adaletsizlik tarihinin arkasına saklananlar var mı?
 
Amerika'nın okültist oligarkları, MEGA adını verdiği bir grup üzerine araştırma yapan eski CIA görevlisi Robert David Steele idi. Trump, Cenevre Sözleşmesi'nin IV. Maddesini ihlal ederek yalnızca meşru olarak Filistin olarak adlandırılabilecek ABD büyükelçiliğini İşgal Altındaki Kudüs'e taşıdığında, bunu ortaya çıkaran, sözde bir MEGA oligark, kumar patronu Sheldon Adelson'dan gelen 100.000.000 dolarlık bir ödemeydi.
 
Aynı ödeme, İran'la yapılan nükleer anlaşmaya da ani ve yasadışı bir son verdi.
 
Steele, 11 Eylül'ü finanse edenin MEGA olduğuna inanıyordu ve Washington'daki büyük siyasi nüfuzlarını CIA'nın uzun süredir varlığı olan Usame bin Ladin gibi var olmayan teröristleri suçlamak için kullandı.
 
Kilit bir konu, çıkarları insanın hayatta kalmasını tehdit eden MEGA gündemidir.
 
Kartel parasını bankaya yatıran ve Afganistan'ın devasa eroin üretiminden elde edilen fonları kullanarak eski Amerikan ordusundan dünya çapında özel bir ordu kuran MEGA.  Amerika'nın Afganistan'daki "ulus inşasının" çekirdeğinin afyon üretimi, eroin işleme ve ABD ordusu, istihbaratı ve "ulus inşası" varlıklarını kullanarak dünya çapında dağıtım olduğu bir sır değil.
 
Başlamamıza yardımcı olması için, Ukrayna hakkında her gün yalan söyleyenin aynı medya olduğunu hatırlayalım, çocukça yalanlar, bize Taliban'ın gizemli ve hayali hava kuvvetlerini kullanarak dünya çapında afyon ve eroin uçurduğunu söyledi.
 
Bakmak istenirse, tüm eğitim ve teknolojiden kaçınan Boko Haram (Rusya'da yasaklanmış) militanlarının artık Sahel'i İsrail tarafından modifiye edilmiş Toyota "teknik" araçlarıyla geçtikleri ve Pentagon'a kayıtlı uydu telefonlarını kullandıkları not edilebilir.
 
Aklın Ötesinde
 
Mevcut siyasi teoriler artık günümüz dünyasını tanımlamıyor. ABD ve İngiltere'nin politikalarını anlamlandırmaya çalışırken, kendi müttefiklerine hizmet eden gaz boru hatlarını havaya uçururken veya oldukça kasıtlı olarak nükleer savaşı kışkırtırken, buna anlam veremezsiniz.
 
Sonra günden güne savaşa bakıyorsunuz, yıldan yıla devam eden Ukrayna Savaşı ve bir şeyler çok yanlış. Ukrayna günde 1000 adam mı kaybediyor?
 
Zelenskiy'nin daha geniş bir şeytani ajandaya hizmet etme amacı dışında Ukrayna ile hiçbir ilgisi olmadığı sürece, buna veya "kendi" ülkelerinin tamamen yok edilmesine kim izin verir? Vietnam'da bir denizci olarak savaştım. ABD, oradaki kayıpları hakkında da yalan söyledi, tüm birimler Kuzey Vietnamlılar tarafından yok edildi ve tek bir kelime bile rapor edilmedi.
 
Daha sonra 1,6 milyon Amerikan gazisi, Agent Orange zehirlenmesiyle ilgili hastalıklardan öldüğünde, ki bu gerçek sayıdır, toplu bir sessizlik oldu.
 
Haberler geldiğinde yeni bir yerde olduğumuzu biliyorduk. Bucha katliamı ile başladı. Zelensky'nin yandaşlarının, bazıları ağır yaralı ama film ekipleri gelmeden önce hala hayatta olan cesetleri yola yaymasına şahid oluşumuz henüz yeni bir olay.
 
O zaman bile, kolektif Batı ve ana akım medya gözlerini kaçırmakla kalmadı, sadece bilgisayar korsanlarıyla değil, yorum yapanların, yeniden Tweet atanların, yayın yapanların peşine düştüler.
 
Tehditler vardı, gizli tutuklamalar vardı ve cinayetler vardı, gazeteciler, aktivistler, sanki Arjantin'de ya da belki de Yunanistan'da yıllar önceki iç savaş sırasındaymışız gibi ortadan kayboldular.
 
Ama orada mı başladı?  MH17'yi hatırlayan var mı?  Melitopol'un dehşetinden sonra, sadece 2014'te değil, mevcut savaşın Nazi kasaplığından sonra, hava savunma sistemleriyle doğrudan MH17'nin altında olanların, Maidan'ın, Odessa'nın ve Melitopol'un Nazi kasaplarının da bir uçağı düşüreceğinden nasıl şüphe edilebilir?
 
Çözüm
 
Rusya her zaman hedef olmuştur. Amerika'daki MEGA oligarklarının kurucusu olduğu iddia edilen Jacob Schiff (1876-1958), İngiltere'yi yöneten bankacı arkadaşlarının yardımıyla Japon donanmasını inşa etti ve 1904'te Çarlık Rusya'sının üzerine saldı.
 
Schiff, yaşamı boyunca Amerika Birleşik Devletleri'ni neredeyse her arzusuna boyun eğen başkanlarla yönetti.
 
Kısa zaman sonra, Federal Rezerv sisteminin kurucusu ve I. Dünya Savaşı'nın sözde mimarı Paul Warburg'un yardım ettiği Schiff ve Max Moritz Warburg, I. ve II. Dünya Savaşlarına yol açan dünya olaylarının manipüle edilmesinde çok önemli bir rol oynadı.
 
Günümüzün MEGA'sının öncüleri olan bu varlıkları, Cizvit mezhebinin kuruluşu ve Masonluğun yayılması olan 15. yüzyıl İberya'sına, bastırılmış bir bilgi birikiminin izi bağlar.
 
İberya'dan Venedik'e yayılarak ilk Avrupa bankacılık imparatorluklarını kurdular, ardından Osmanlı İmparatorluğu'nun kontrolünü ele geçirdikleri Selanik'e ve aynı anda Almanya, ardından Hollanda ve İngiltere'ye yayıldılar.
 
Güç eğilimleri hem Avrupa'ya hem de Kuzey Amerika'ya yayıldı ama aynı zamanda çöken Osmanlı İmparatorluğu'nu ve Ortadoğu'da kurulmasını takip ederek IŞİD ve El Kaide (her ikisi de Rusya'da yasaklandı) ve aynı zamanda diğer terör örgütleri olarak tezahür etti.
 
Avrupa'da, Masonlukla açık bir ortaklık olan Gladio Operasyonu kapsamındaki NATO planı, 30 yıldır terör saldırılarına ve hatta İtalya Başbakanı Aldo Moro'nun kaçırılıp öldürülmesine yol açtı.
 
Yeni Dünya'ya yönelik İspanyol/Portekiz saldırısına rağmen, bugün bir adaletsizlik dünyasını tanımlamaya devam eden şirketlerin güdümlü sömürge döneminin pekala sorumlusu belki de Mason kardeşlerimizdi.
 
Onlarca yıllık çarpıtılmış ve sansürlenmiş tarih, insanlıkla çelişenlerin gerçek amaçlarını belirlemede bizi çaresiz bırakıyor.
 
Bütün bunların arkasında, okült, eski tanrılar, kötülüğü kucaklayan ve insanlık durumunun değerini azaltan güçlü inançlar var.
 
Gordon Duff
New Eastern Outlook
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar