24391-IMG_2384 - Kopya - Kopya-crop - Kopya - Kopya - Kopya.JPG

Hamdolsun! Kanal 12 ve On4 TV kapatıldı, yoksa ülke bölünürdü (!)

Hamdolsun Allah'a ki, Kanal 12 ve On4 TV kapatıldı(!) Yoksa yer yerinden oynar bu ülke bölünürdü (!) Maazallah! Ülkenizi ve milletinizi böldürme operasyonlarına karşı yekvücut olun tıpkı Adnan Hocam ve kedicikleri gibi (!)

24 Ocak 2017 Salı

Kanal 12 ve On4 TV adıyla yayın yapan iki tv kanalının gece yarısı kanun hükmünde kararname ile yayınlarına son verilmesi, kanal ekranlarının karartılması sonrası sosyal medya üzerinden;

Yok, efendim teröre destek, mezhepçilik, ülkeye ihanet eden kanal değiliz ve olmayacağız diyenlere…

Ya Allah'tan korkun (!)

Biraz demokrat olun (!)

Başkalarını da düşünün (!)

Sadece kendinizi düşünmeyin (!)

Sizin gibi düşünmeyenlere de yaşama hakkı verin (!)

demek istiyorum...

 

Bu isteğimiz çok mu masraflı!?

Size çok mu geliyor bu istek!?

Bir de kendinizi bizim yerimize koyun!

 

Kanal 12 ve On4 TV kapatılmayıp da Allah korusun,  A9 TV kapatılmış olsa idi, bu milletin nelerden mahrum kalacağını, kalacaklarını (!) hiç düşündünüz mü!?

 

Düşünmeyi bırakın, aklınızdan geçirdiniz mi be zalimler!?

Yapmayın, etmeyin, bu necip millete daha fazla acı çektirmeyin (!)

Zaten sizin İslam anlayışınız ve itikadınız bozuk (!) ve sapkın (!) değil mi!?

Bari bu şerefli, onurlu, asil kanlı, necip Türk Milleti'nin dert ve sıkıntılarına destek olmadığınız gibi bari düşman olmayın (!)

Bu necip milletin ve devletin maslahatını düşünmeyen kanal sevdalıları (!)

Adnan Oktar'ın Pınar, Gülşah, Damla Hocalarla (!) yapılan dansından mahrum bırakılmak (!) bu necip millete zulüm (!) olmaz mıydı!? Hangi vicdan kabul ederdi!?

Adnan Oktar'ın güzeller güzeli Tuğba Hoca ile dansını seyretmeyi millete çok görmeyi (!) nasıl kabul edersiniz!?

Adnan Oktar'ın davetlileri ve özel misafirleri olan Siyonist ve hahamları görmeyip, izlemeyip, Allah korusun! Siyonistlere düşman olup kin besleyen (!) topluma dönüşmez miydik!?

Adnan Oktar'ın 'Tayyip Hoca'ya Çin, Rusya ve İran konusundaki uyarılarından (!) nasipsiz kalmaz mıydık!?

Minik, sincap, kedi, güvercin, ördekleri göremeyip, bu sebeple Yemen ve Suriye'deki çocukların öldürülme görüntülerini görmek durumunda kalarak, bu necip milletin midesini bulandırma (!) ve uykularının kaçmasına (!) sebep olmaz mıydık!?

Güzellerin göz kamaştıran (!) danslarını seyredememek sebebiyle, bu ekonomik krizde gayriahlaki yayın ve ‘cd'lere bir sürü para aktarma durumunda kalmaz mıydık!?

Dolayısı ile ekonominin allak bullak olmasına sebep olmaz mıydık!?

Bakışlarıyla göz dolduran Pınar Hocanın dansından ve ülkeye yaydığı elektrikten (!) mahrum olup, bu Çetin kış aylarında doğalgaz ve elektriğe yüklenmez miydik!?

Bu ağır yüklenmeden dolayı trafoların patlamasına ve milli ekonomiye zarar vermesine neden olma durumuna düşmez miydik!?

Bu yoklukta yüklü elektrik ve doğalgaz faturalarının ödenmesine sebep olmaz mıydık!?

Estetiğin kitabını yazan hocalarımızı görmek olmasa, ‘kraliçe'nin ne olduğunu bilir miydik!? Cahil bir toplum olarak tanınmak durumuna sebep olmaz mıydık!?

Didem Hocanın bacak üstüne bacak atması ve frikikleri eşliğinde bu güzelim dini anlatmasına (!) mani olmuş olmaz mıydık!?

Tebliğ görevini yapmaya çalışan hocalarımızın (!) sevap kazanmalarına (!) engel teşkil etmiş olmaz mıydık!?

19 yaşlarındaki dâhili ve harici kediciklerin danslarından, kıvırmalarından o güzel bakışlardan (!) bu milleti mahrum bırakmış (!) olmaz mıydık!?

Yüzüne peçe takıp, boyundan aşağı açılıp, gözlerini Adnan Hocamın (!) gözlerinden ayırmadan dans edebilen muhteşem hocalarımıza (!) zulmeden olmaz mıydık!?

Dövmeli sarışın kediciklerin harika danslarından mahrum olmaz mıydık!?

Allah'ın vermiş olduğu fiziği, güzellikleri bizden esirgemeyen hocalarımıza (!) karşı nankörlük eden toplum olmaz mıydık!?

Dövmeli, sarışın, anadan doğma çıplak olan hocalarımızı (!) bırakıp, çirkin mi güzel mi bile bilmediğimiz insanlara ‘hoca' diye tanıma cehaletine düşmez miydik!?

Estetik, sanat, güzellik ve ihtişam eseri olan hocalarımızı (!) görmekten mahrum kalıp, güzelliğin masasının heba edilmesine sebep olmaz mıydık!?

Örtülü ve çarşaflı ucube (!) gibi bayanları görüp, güzellik dini olan dinimizden soğumaz mıydık!?

Adnan hocam ve müritlerinin müzik eşliğindeki mırıldanmalarını ve koro şeklinde ki 'cik cik' seslerini duymasak, kulaklarımızın kirini nasıl temizlerdik!?

Veya

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın bile yıllardır bulamadığı kayıp insanlar ve faili meçhul cinayetleri çözen Müge'nin programı, O ses Türkiye'yi, Kırgın Çiçekleri, Hint filmlerini, kısmetse olurları, evlilik programlarını, Esra'yı, Zühal'i, Seda'yı, ya da ‘amca hanımına göz koyan genci' anlatan dizileri yasaklasalardı!

Televizyon ekranlarına kilitlenmiş yaşlısı gençlisi 80 milyona zulmetmiş (!) olunmaz mıydı!?

Bu güzelim ülke bir anda karışmaz mıydı!?

Dış mihraklar devreye girmez miydi!?

İktidarımız başa geldiğinden beri halen evlenemeyen, karşısındakinden elektrik alamayan (!) ‘Hanife' ne olacaktı!? Hiç mi sizde vicdan (!) ve merhamet (!) yok!?

Biraz insaf yahu!

…Saymaya gerek var mı?

Hamdolsun Allah'a ki, Kanal 12 ve On4 TV kapatıldı(!)

Yoksa yer yerinden oynar bu ülke bölünürdü (!) Maazallah!

Ülkenizi ve milletinizi böldürme operasyonlarına karşı yekvücut olun tıpkı Adnan Hocam ve kedicikleri gibi (!)

 

Bahir Aydın

Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar