0320_satancon-preview01-scaled.jpg

Batı zafer kazanırsa çocuklarımıza ne olur?

Ne erkek ne de dişi olan varlıklar yaratmak, insan haklarının veya bir bütün olarak insanlığın çıkarına değildir. ... Eğer transseksüel ideolojinin ruhsal amacı Şeytan'ı yeryüzünde normalleştirmekse, o zaman Batılı seçkinler insan yapımı kıyametlerini çoktan başlatmışlardır ve sunakta sunulan kurban Allah'ın en saf ve en masum yaratıklarıdır: Çocuklarımız.

3 Ekim 2023 Salı
İNTİZAR - Bu yılın Temmuz ayında, ABD'nin Teksas eyaletindeki Fort Worth Okul Bölgesi, ilk ve ortaokul kütüphanelerinden çok sayıda kitabı kaldırmak zorunda kaldı. Bu karar, söz konusu kitaplarda yer alan cinsel içerik ve cinsiyet kimliği araştırmaları nedeniyle kamuoyunda oluşan öfke dalgasının ardından geldi.
 
(Yazıda verilen örneklere, rahatsız edici olmalarına rağmen, olayın vehametinin anlaşılması adına dokunulmamıştır-İntizar) Kitaplardan biri olan "Bekle, Ne?", seks eğitimcileri Isabella Rotman ve Heather Corinna tarafından yazılmış olup, dokuz yaşından küçük çocukların cinsiyet kimliği, mastürbasyon ve seks hakkında bilgi edinmek için bu kitabı kullanmalarını tavsiye etmektedir. 
 
Kitabın ana karakteri erkekten kadına cinsiyet dönüşümüne uğramış (transseksüel) bir öğrenci, bir diğeri ise onlar/onlar zamirleriyle anılıyor. Kitap, çeşitli uyarılma durumlarında birkaç farklı erkek ve kadın cinsel organını tasvir etmenin yanı sıra, çocukları "sağlıklı [...] kendi kendine seks" olarak tanımladığı mastürbasyon yapmaya da teşvik ediyor.   
 
Bir diğer başlık olan "Gender Queer", cinsiyet kimliği üzerine bir öğretim rehberi olduğunu iddia ediyor. Kitabın yazarı Maia Kobabe, kitabı tam renkli bir çizgi roman olarak tanımlıyor. 
 
Bu renkli görüntülerden birinde, takma penisli iki kadın oral seks yapıyor. Kitaba eşlik eden pasaj şöyle: "Bugün yeni bir takma kayış aldım. Sana takmak için sabırsızlanıyorum. [...] Çok ateşli görüneceksin." 
 
Bu kitapların her ikisi de Amerika Birleşik Devletleri'ndeki okullarda hala yaygın olarak erişilebilir durumdadır. Ebeveynlerin halka açık forumlarda bu kitaplardan pasajlar okuyarak yasaklatmak için defalarca yaptıkları girişimler, cinsel içerikli olması nedeniyle okul yönetim kurulu ve bölge personeli tarafından neredeyse her zaman engelleniyor.
 
Eylül ayında birkaç Cumhuriyetçi senatör ve muhafazakar bir grubun üyesi, aralarında "All Boys Aren't Blue"nun da bulunduğu birkaç kitaptan pasajlar okuyarak bu içeriğin bir kısmını kongre kayıtlarına geçirmeyi zar zor başardı.
 
Kitabın, eşcinsel olarak büyüyen Siyah bir adamın hayatını detaylandıran gerçek bir hikayeye dayandığı iddia ediliyor. Pasajlardan biri, iki genç oğlanın birbirlerinin cinsel organlarına dokunmasıyla ilgili. 
 
"'Kimseye söylemeyeceğine söz veriyor musun? Ben de söz verdim. Sonra elimi tuttu ve dokunmamı istedi," diyor pasaj. "Olanların olmaması gerektiğini biliyordum. Kuzenlerin kuzenlerle böyle şeyler yapmaması gerekiyordu."
 
Bu son derece tartışmalı anı kitabı düzinelerce okul bölgesinde yasaklanmış olsa da, LGBTQ yanlısı aktivistler kitabı bazı okul raflarında tutmayı başardılar. 
 
Kendini Marksist ve lezbiyen olarak tanımlayan Emily Drabinski, bu tür cinsel içerikli kitapların okullarda yasaklanmasına yönelik her türlü çabayı şiddetle eleştirenlerden biri. Drabinski'ye göre bu tür çabalar ifade özgürlüğüne yönelik homofobik saldırılardır ve kütüphaneleri "kuşatma altına" almaktadır. Drabinski Temmuz ayında Amerikan Kütüphane Derneği'nin başkanlığına atandı. 
 
Heteroseksüelliğe ne oldu?
 
Batı okullarındaki cinsel eğitim programları geleneksel olarak insan üremesinin biyolojik özelliklerine odaklanmıştır. Hatta bir noktada, sadece cinsel perhiz eğitimi, Amerikan devlet okullarında baskın program olarak ortaya çıktı ve dersler doğum kontrolünün kullanımından ziyade öğrencileri evlilikten önce seks yapmaktan caydırmaya odaklandı. 
 
Ancak son yıllarda üreme, hamilelik ve aile yaşamına ilişkin dersler tam anlamıyla bir toplumsal dönüşümün gölgesinde kalmıştır.    
 
Sözde kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve savunucu gruplar tarafından yaygınlaştırılan günümüz cinsel eğitim programları neredeyse tamamen cinsiyet kimliği, transgenderizm ve homoseksüellik üzerine odaklanmaktadır. 
 
Milyonlarca genç Amerikalı şu anda Washington merkezli Advocates for Youth tarafından derlenen ve cömertçe okullara ücretsiz olarak dağıtılan bu programlardan sadece birini alıyor. 
 
AFY'nin birçok tavsiyesi arasında anaokulunun seks hakkında konuşmak için çok erken olmadığı da yer alıyor. Program aynı zamanda ilkokul öğrencilerine "bedenlerinin kendilerine ait olduğunu ve kendilerine kimin ve nasıl dokunacağına karar verme hakkına sahip olduklarını" öğretiyor. Program, küçük çocukları herhangi bir rehberlik için ebeveynlerine yönlendirmek için hiçbir çaba sarf etmiyor. 
 
Dahası, insan cinselliğinin hala baskın ifadesi olan heteroseksüelliği neredeyse tamamen ihmal ediyor. Bunun yerine, mevcut tıbbi veriler cinsel açıdan sapkın davranışlarda bulunan gençlerin çoğunun psikolojik sorunlardan muzdarip olduğunu ve kendine zarar vermeye eğilimli olduğunu gösterse de, eşcinsel ve transseksüel davranışları cinselliğin sağlıklı ifadeleri olarak resmetmektedir. 
 
İlginç bir şekilde, AFY'nin müfredatı ve ders planları Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin (CDC) tavsiyelerine dayanmaktadır. En azından kağıt üzerinde, CDC'nin Amerika Birleşik Devletleri'nin bilime dayalı ve veri odaklı ulusal halk sağlığı kurumu olması gerekiyor.
 
Ancak, "okullarda LGBTQ kapsayıcılığını" ilerletmedeki rolünün çocukların sağlığını korumakla pek ilgisi yok. 
 
CDC'nin ABD'deki tüm özel ve devlet okullarına gönderdiği öz değerlendirme aracı, öğretmenlerden LGBTQ gündemini destekleme ve teşvik etme düzeylerini belirleyen anketleri doldurmalarını talep ediyor. CDC, çocukların biyolojik cinsiyetleriyle özdeşleşmelerini zorlaştıracak dil değişiklikleri yapılmasını öneriyor. Kurum ayrıca eğitimcilerin sözde LGBTQ aktivistleriyle sürekli temas halinde olmalarını ve sınıfların içine "gökkuşağı bayrakları, pembe üçgenler ve unisex banyo işaretleri" gibi çok sayıda görsel etiket koymalarını istiyor.
 
Peki, Amerikalıların sağlığını korumakla görevli bir kurum neden çocukları bedenlerinin doğal durumunu değiştirmeye zorlayan bir sürece yardım ediyor? 
 
Parayı takip edin
 
Gey ve lezbiyenlerin eşcinsel ilişkilerin yasal ve toplumsal kabulünü sağlamak için gösterdikleri bireysel çabalar ve organize kampanyalar onlarca yıl öncesine dayanmaktadır. Ancak yakın zamana kadar, sözde eşcinsel hakları hareketi, Batı'daki çok daha büyük heteroseksüel toplumların sınırlarında faaliyet gösteren küçük bir dışlanmışlar grubundan oluşuyordu. 
 
Başlangıçta Amerikan Psikiyatri Birliği tarafından zihinsel bir bozukluk olarak sınıflandırılan eşcinsellik, genellikle karmaşık yaşam tarzları, trajik ayrımcılık ve istismarın yanı sıra HIV ve AIDS salgınından kaynaklanan ölümcül sonuçlarla karakterize edildi.   
 
Amerika'nın cinsel devrimi gökkuşağı bayrağına dönüşürken, bu acı başlangıçta 'Philadelphia' ve daha sonra 'Brokeback Mountain' gibi Hollywood filmleri tarafından dramatize edildi. 
 
Birdenbire sadece eşcinsellik değil, gerçek cinsel gelişim bozukluklarını veya interseks durumları kapsayan transgenderizm de ana akım haline geldi. Bir de her yaştan insanın kendi kimliğini toplumsal olarak inşa edilmiş 'stereotiplerin' dışında seçmesini ve diğerlerini bunu kabul etmeye zorlamasını sağlayan cinsiyet kimliği var. Bir cinsiyetten diğerine dönüşüm süreci tıbbi olarak da desteklenmekte ve çocukların ergenlik döneminin durdurulmasını da içerebilmektedir. 
 
Transgender ideolojisinin bu agresif genişlemesi ve LGBTQ ortamının büyümesi, adil bir toplum yaratma iştahından kaynaklanmıyor. Bu dünyanın en zengin insanlarından bazılarının ve onların siyaset, medya, akademi ve tabii ki sağlık sektöründeki savunucularının milyarlarca dolarlık yatırımlarının bir sonucu. 
 
Parasıyla dünya çapında kanunlardan dillere, eğitimden tıbba kadar her şeyin değişmesine yardımcı olan bu adamlardan biri de Jon Stryker. Kendisi her yıl milyarlarca dolar değerinde tıbbi ekipman satan Stryker Corporation'ın varisidir. 
 
Stryker 2000 yılında, o zamandan beri LGBTQ hareketinin önde gelen küresel fon sağlayıcısı olarak ortaya çıkan devasa Arcus Vakfı'nı kurdu. Arcus'un CDC Vakfı'na para aktarması ve bu paranın kurumun LGBTQ okul programlarını finanse etmek için kullanılması şaşırtıcı değil. 
 
Ancak bu buzdağının görünen kısmı değil. ABD'de Stryker ailesi diğer milyarder 'hayırseverlerle' güçlerini birleştirerek Amerikan seçimlerinin sonuçları üzerinde kayda değer bir etkisi olan siyasi stratejiler geliştirdi. Başarılarından biri de Colorado eyaletinin Cumhuriyetçilerden Demokratların eline geçmesini sağlamak olmuştur. 
 
Jon Stryker'ın ortakları arasında Arcus'a atanmadan önce George Soros'un Açık Toplum Vakıfları'nda çalışan Adrian Coman da yer alıyor. Coman, transgender ideolojisini küresel çapta ilerletmekle görevlendirildi ve Avrupa Birliği Adalet Divanı'nın tüm AB üye ülkelerinin 'eş' terimini cinsiyetsiz olarak ele almasını gerektiren kararından bizzat sorumlu. 
 
Elbette, Batı yarımkürede bu tür yasal işlemlerin sonucu önceden bellidir, çünkü Arcus Vakfı'nın milyarlarını almayan bir kuruluş bulmak zordur.
 
Arcus spor ve kültür derneklerini, polis departmanlarını ve eğitim programlarını finanse ediyor ve hatta dini kuruluşlar için daha kapsayıcı politikaları teşvik ettiği özel bir kanadı var.
 
Arcus Vakfı'ndan fon alanlar listesinde en çok tanınan isimler arasında ACLU (Amerikan Sivil Özgürlükler Birliği), İnsan Hakları İzleme Örgütü, Uluslararası Af Örgütü ve Birleşmiş Milletler yer alıyor. BM'de Arcus Vakfı, Arjantin ve Hollanda'nın eş başkanlığını yaptığı ve 'İsrail', Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, İngiltere, ABD, Avrupa Birliği ve BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği'nin de yer aldığı LGBTI Çekirdek Grubu'nu finanse etmektedir. 
 
Jon Stryker bir röportajında örgütünün özellikle Orta Doğu'ya odaklandığını açıklamıştı: "çünkü en korkunç insan hakları ihlallerinin yaşandığı yer burası ve bizim din ve değerler üzerine yaptığımız çalışmalarla da bir bağlantısı var."
 
Arcus'un küresel finansmanına ilişkin 2016 izleme raporu, Lübnan'ın LGBTQ konularının desteklenmesi için Orta Doğu'nun en büyük hibe alıcısı olduğunu gösteriyor. 'İsrail' ise yakın takiple ikinci sıradaydı. 
 
Aile ve dini değerlerin yanı sıra çocukların sağlığına yönelik tehdidin ciddiyeti Lübnan Hizbullah'ı ve grubun Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'ın gözünden kaçmadı. 
 
Seyyid Nasrallah Temmuz ayında yaptığı bir konuşmada "Bu çok yakın olan gerçek bir tehlikedir" uyarısında bulundu. Hizbullah lideri "bazı eğitim kurumlarını ve STK'ları" çocuklar arasında eşcinsel ilişkileri teşvik etmekle suçladı. 
 
Son olarak, bu hikayenin manevi bir boyutu var. Cinsiyetimiz bizi insan yapan şeylerden biridir. Transseksüel markasını telkin ve ergenlik engelleyiciler gibi pahalı ilaçlar yoluyla geliştirmek, Stryker Medical Corporation'ın yılda 10 trilyon dolarlık tekno-tıp pazarından daha büyük bir pay almasına kesinlikle yardımcı olacaktır. Ancak bunun gelecek nesiller için varoluşsal sonuçları da olacaktır. 
 
Ne erkek ne de dişi olan varlıklar yaratmak, insan haklarının veya bir bütün olarak insanlığın çıkarına değildir. Şeytanın da bir cinsiyeti yoktur. Şeytan bir o, o ya da o olabilir ya da onlar/onlar zamirleriyle özdeşleşebilir. Eğer transseksüel ideolojinin ruhsal amacı Şeytan'ı yeryüzünde normalleştirmekse, o zaman Batılı seçkinler insan yapımı kıyametlerini çoktan başlatmışlardır ve sunakta sunulan kurban Allah'ın en saf ve en masum yaratıklarıdır: Çocuklarımız.
 

 

Öne Çıkan Haberler
İktibaslar