72914-cats.jpg
  • Anasayfa» 
  • Alıntılar»
  •  Terörist İsrail rejiminin Suriye'ye gerçekleştirdiği hava saldırısında uçağının düşürülmesi

Terörist İsrail rejiminin Suriye'ye gerçekleştirdiği hava saldırısında uçağının düşürülmesi

Siyonist rejimin savaş uçağının düşürülmesi ardından Lübnan ile Suriye sınır bölgelerinde yaşayan Siyonist Yahudi çeteci yerleşimciler büyük bir dehşete kapılıp, seferber edildiler. Bu olay sonucu, ırkçı İsrail rejiminin hava kuvvetleri üstünlüğü iddiaları da suya düşmüş oldu.

18 Mart 2017 Cumartesi
Suriye silahlı kuvvetleri genel komutanlığı Cuma günü yayınladığı bildirisinde Suriye hava sahasına giren ve bombalama yapan İsrail'in 4 savaş uçağından birini düşürdüğünü belirtti.
 
Bu bildiriye göre, Siyonist düşman uçakları Lübnan Hava sahasını ihlal ettikten sonra DAEŞ teröristlerini desteklemek amacıyla Suriye'nin Elberiç bölgesinde bir askeri üsse saldırdılar. Hava savunma güçlerince açılan ateş sonucu düşman İsrail'in bir uçağı düşürüldü ve 3 uçağı da kaçma zorunda kaldı.
 
Suriye Genelkurmay Başkanlığı yeni saldırılara karşı en sert tepki verileceği de kaydedildi. Siyonist rejim, Suriye'de Tekfirci, Selefi, Vahhabi terör örgütlerine karşı savaşta Suriye ordusunu destekleyen Lübnan İslami Direniş hareketi Hizbullah'ın mevzilerine saldırılar yapmaktadır. Lübnan Hizbullah'ı Tekfirci teröristlerin Lübnan'a sızmasını ve katliam yapmasını önlemek amacıyla Suriye hükümeti ve halkının terörizmle mücadelesine Suriye topraklarında destek vermektedir. Tekfirci teröristlerle çatışmalarda Lübnan Hizbullah'ına mensup mücahitler şehit düşmüştür.
 
Irkçı İsrail rejimi defalarca DAEŞ ile Nusra Cephesini Lübnan'a taşımaya çalıştı. Ancak büyük bir yenilgiye uğratıldı. Suriye'nin Golan tepelerini işgali altında tutan ve Teberya gölü sularını yağmalayan terörist İsrail rejimi, bu bölgede DAEŞ ve diğer tekfirci terör örgütleri milis güçlerini eğitip, silahlandırıp, yaralılarını tedavi etmektedir.
 
Irkçı İsrail rejimi, aşırıcı sağcı olan Amerika Başkanı Donald Trump'un destek sözlerine güvenerek Lübnan ile Gazze ve Filistin topraklarında yeni savaşlar başlatmaya hazırlanıyor. Bu nedenle Suriye ordusunun yeniden güç kazanmasından ve Suriye topraklarının tekfirci teröristlerden temizlenmesinden büyük endişe duyuyor.
 
Lübnan Hizbullah'ı Genel Gekreteri Seyid Hasan Nasrullah da Siyonist İsrail rejiminin her türlü saldırılarına karşı en sert misillemede bulunacakları uyarısında bulundu. Siyonist İsrail rejimi 1982 yılından 2000 yıllarına kadar Lübnan'ı işgal etmişti. Lübnan Hizbullah'ın şanlı direnişi ve cihadı sonucu, lübnan 2000 yılında katiller sürüsü Siyonist rejimin işgalinden kurtarıldı. Buna ilaveten Siyonist rejim yeniden işgal amacıyla 2006 yılında Lübnan Halkına ve Hizbullah'a 33 günlük en kanlı ve yıkıcı savaş dayattı. Binlerce masum Lübnanlı şehit düştü ve yaralandı. Ancak Hizbullah'ın cihadı sonucu ağır bir hezimete uğratıldı.
 
Lübnan Hizbullah'ı bu nedenle terörist İsrail rejimi ve bölgesel işbirlikçileri olan Suudi krallık rejimi ve diğer dikta ve halk düşmanı bazı Arap rejimleri tarafından terörist ilan edilmiştir. Bundan amaçları, Lübnan'ın işgaline karşı direnecek tek güç olan ve Suriye'de Suudi krallık rejimiyle Amerika ve işbirlikçisi bölgesel rejimlerin beslemesi tekfirci teröristlerin Suriye'deki belini kırmada etkin bir insanı ve İslami mesuliyet üstlenmiş olan Hizbullah'ı etkisiz hale getirmektir.
 
Siyonist rejimin savaş uçağının düşürülmesi ardından Lübnan ile Suriye sınır bölgelerinde yaşayan Siyonist Yahudi çeteci yerleşimciler de büyük bir dehşete kapılıp, seferber edildiler. Çünkü Suriye ordusuyla Lübnan Hizbullah'ın misillemede bulunmasından korktular. Bu olay sonucu, ırkçı İsrail rejiminin hava kuvvetleri üstünlüğü iddiaları da suya düşmüş oldu. 
 
Seyid Ali Gaemmagami
Parstoday
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar