assad_trump_marionette_1.jpg_1718483346.jpg

ABD Derin Devleti komplolarını yeni bir dünya savaşına dek sürdürecek

Gerçek barışın tesis edilmesi, uluslararası bankerlerin yüzyıllardır yürüttükleri savaş ekonomisinin sürdürülmesi yönündeki bütün ümitlerin tükenmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle sahte bayrak operasyonları düzenleyerek dünya çapında bir Rus fobisi oluşana kadar bütün suçu Rusya ve BRICS müttefikleri üzerine yıkmak, ulusları 'Üçüncü Dünya Savaşı'nın sıcak safhasına sokana dek devam edecektir.

29 Haziran 2017 Perşembe
İNTİZAR - 2016 yılı sonunda gerçekleşen Amerika'daki seçimlerden beklenmedik şekilde Donald Trump'ın seçilmesi ile birlikte Amerikan Derin Devleti ile yeni seçilen başkan arasındaki sürtüşme, çatışma gündem oluşturmaya başladı. Özellikle Amerika'da iç siyasette bu sürtüşme ile birlikte gelişen bir takım olaylar Amerikan kamuoyunda çok üst seviyede bir ilgi ile takip ediliyor. Bu sürtüşmenin Amerika'nın dış siyasetine de yansıdığını, bir takım olaylarda ABD'nin devlet organları arasındaki eşgüdümsüzlükten tespit etmek mümkün.  
 
Bölgemizde yaşanan gelişmelerin içerisinde Amerikan derin devletinin komlolarını da belki bu çerçevede analiz etmek mümkün. Özellikle Suriye'de mütemadiyen Rusya ile sıcak bir çatışmanın gerçekleşmesinin önünü açacak bazı gelişmelerin olması dikkat çekicidir. Bu çerçevede bir çok analiz yazısında Suriye'de ABD ile Rusya'nın her an bir savaşla yüzyüze kalabileceğine dair tespitlerin yer almasını da bu açıdan değerlendirmek mümkün. Zira Donald Trump'ın seçim vaadleri ile şu an gerçekleşen politikaları arasında farklılıklar var ve bu farklılıkların bir kısmı da Amerikan derin devletinin yeni Başkan Trump'ı zorlamasından kaynaklanıyor. O kadar ki bu yılın sonuna kadar Trump hakkında, ya azledilip icabına bakılmış olacağı ya da Amerikan derin devletinin belirlemiş olduğu politikaları uygulayan uslu bir başkan olarak görevine devam edip etmeyeceğinin belli olacağına dair iddialar var. O ya da bu şekilde Amerika'nın içerisinde derin bir kavganın olduğu ve bu kavganın bütün dünyayı etkileyebilecek bir muhtevaya sahip olduğu kesin. 
 
Bu kavganın bırakın Amerika'nın iç meselesi olmasını neredeyse yeni bir dünya savaşının da sebebi olabileceği iddiası gayri ihtiyari olarak dikkatleri celbediyor. Olayı bu açıdan analiz eden; beforeitsnews.com'dan, Ercan Caner tarafından alıntılayıp, tercüme edilerek, Sun Savunma Net'de yayınlanan yazıyı ilginize sunuyoruz...
 
 
 
ABD Derin Devleti Rusya ile savaşa kararlı
 
Gerçekçi olalım James Comey'in şu anda kazanabileceği hiç bir şey yoktur ve geçtiğimiz Perşembe günü yaptığı açıklamalar ile her şeyini kaybetmiş durumdadır. Aslında eski FBI Direktörü James Comey, Senato İstihbarat Komitesi önüne çıkarak, bir daha asla geri kazanamayacağı güvenilirliğini tamamen kaybetmiş durumdadır.
 
Profesyonel açıdan bakıldığında imha olan sadece Comey değildir, senatörler ve Comey bir daha asla hükümette görev alamayacaklardır. Şaşırtıcı itirafları öylesine tahrip edicidir ki bir daha asla güvenlik birimlerinde de görev alamayabilir. Şüphesiz Amerikan Derin Devletinde her zaman kendisine bir yer olacaktır.
 
Peki, neden patronları James Comey'e bu oyunu hazırladı?
 
Çünkü bu oyun, onların ülkenin en üst düzey güvenlik yetkilisini Rusya'nın başkanlık seçimlerini hacklemesi olayı hakkında uydurdukları hikâyeyi doğrulamada kullanmak için son şanslarıydı. Amerikan Derin Devleti, Rusya hakkında uydurdukları sahte hikâyeye insanları inandırmak için tasarlanan, bütün kanıtları gizli tutması gereken FBI Direktörü Comey'i kullanabileceğini ve bunun son şansları olduğunu gördü. Comey, profesyonel ve kişisel olarak ateş hattına atılacak da olsa, mükemmel bir şekilde yerine getirdiği, Rusya hakkında uydurulan hikâyenin inandırıcı bir şekilde geliştirilmesinde kullanılması çok daha önemliydi. Trump yönetimine göre, Derin Devlet Comey'i, FBI direktörlüğünün güç, etki ve ağırlığını Rusya'yı lekelemek maksadıyla kullanmak için son şansları olarak gördü. Ve Senatodaki sorgulama esnasında Comey'in verdiği bütün yanıtlar, Rusya'nın 2016 seçimlerini hacklediği yönündeki sahte Rusya komplosuna katkı sağlama çabalarını yansıtmaktadır.
 
Bütün senatörler istihbarat sorgusu esnasında kendilerine ayrılan çapraz sorgulama süresinin bir kısmını Comey'e hayali Rus istilası hakkında soru sormak için kullandılar. Çapraz sorgu esnasında Comey bir Noel Ağacı gibi parlıyordu ve bütün soruları ağzı dolu dolu ve yüksek bir sesle ‘‘Evet'' şeklinde yanıtladı, Rusya devleti, senatörlerin ona soru olarak yönelttiği her şeyi yapmıştı. Kendisinden oldukça emin olan Comey, sorgulama esnasında asla en küçük bir tereddüt belirtisi dahi göstermedi.
 
Eski FBI Direktörü James Comey, senatodaki ifadesinde aşağıdakileri teyit emiştir;
 
  • Rusya Amerikan demokrasisine saldırmıştır,
  • Rusya 2016 başkanlık seçimlerini hacklemiştir,
  • Rusya ABD seçim sürecinin altını oymuştur,
  • Rusya'nın oylama sistemini hacklemesi sonuçlara etki etmiş olabilir,
  • Rus hackerlar Amerika'nın seçim sistemini ele geçirmişlerdir,
  • Ruslar, Kremlin'in direktifi ile Amerikan yaşam tarzına müdahale etmiştir.
Sorgulama esnasında James Comey, iddialarını ispatlayabilecek zerre kadar dahi bir kanıt sunamamıştır. Rusya'nın Amerikan seçimlerine müdahale ettiği ve hacklediği yönünde Senato üyelerine herhangi bir delil sunamamıştır. Comey'in tek yaptığı şey; Senato üyelerinin Rusya'nın önceden belirlenmiş suçlarıyla ilgili sorularına, kafasını sallayarak onay vermesi olmuştur. Bununla beraber, bütün sorgulama esnasında Comey'in tavrı aldatma ve ikiyüzlülük olmuştur.
 
Aslında Rusya'ya karşı ileri sürülen sahte ve komik iddiaların arkasında birçok amaç bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi Rusya'ya karşı bir savaşı haklı göstermek maksadıyla bu sahte bayrak operasyonunu kullanmaktır.
 
Derin Devlet, halkın sebepsiz savaş ve saldırılar için yıllardır yapılmakta olan yapılan sahte bayrak operasyonları hakkında bilgili ve akıllı olduğunu çok iyi bilmektedir. Derin Devlet özellikle İnternetin küresel oyun sahasını radikal bir şekilde değiştirdiğini de çok iyi bilmektedir. Bu nedenle yeni ve şiddet içermeyen sahte bir bayrak operasyonu olan sahte seçim hackleme masalını uydurmuştur.
 
Derin Devlet, yalan ve sahte bir şekilde Rusya'yı Amerikan demokrasisine saldırmakla suçlayarak, birçok ABD vatandaşının Rusya ile yapılacak savaşı desteklemesini sağlamayı hedeflemektedir. Comey'i kullanarak yaptıkları maskaralığın arkasında yatan gerçek neden budur. Comey'in verdiği çocukça tepkiler ve Rusya hakkındaki asılsız iddiaları, tam olarak Amerikan Derin Devletinin ondan beklediğidir. Comey sorgu esnasında bir ilkokul öğrencisi gibi hareket etmiş, düzenbaz senatörleri memnun etmek için her şeyi yapmaya hazır bir çocuk gibi davranmıştır.
 
 
Comey kurban edildi
 
Zavallı Comey'in senatörlerin karşısına çıkıp ötmekten başka hiçbir şansı yoktu. Ve her zaman yaptığı klasik Comey stili ile o da kendisinden bekleneni acemice ve sahte olduğu sırıtacak şekilde yerine getirmiştir. Sorgulama bittiğinde öyle darbeler almış ve kötü yaralanmıştır ki zavallı James Comey politik hayatının geri kalan kısmında politik bağlamda sürekli bir yaşam destek ünitesine ihtiyaç duyacaktır.
 
Sayısız büyük suçları ve kabahatlerinin ışığında Comey, aslında elinden gelenin en iyisini yapmıştır. Kariyeri boyunca gizlediği üst düzey suç faaliyetlerinin derinlik ve büyüklüğü göz önüne alındığında yara almadan kurtulması aslında onun çok şanslı olduğunu göstermektedir.
 
 
Üçüncü dünya savaşı
 
Sahte Rusya masalı, özellikle de 2016 yılı başkanlık seçimleriyle ilgili olanlar, Amerikan Derin Devleti tarafından uydurulmuştur. Hillary Clinton ve John Podeste gibi şarlatanlar da Democratic National Committe'yi kullanarak anıtsal ve tarihi seçim hezimetine mazeret olarak kullanmak maksadıyla, sahte hikâyeyi daha da yaymışlardır. Bu şekilde Rusya ve Putin'e karşı Demokrat kin, maksatlı olarak yoğunlaştırılmaktadır. Bu kötü ve sahte komplo, Anglo-Amerikan Siyonist Eksen tarafından tasarlanmış ve Rusya'yı yargılamak için uluslararası koordineli bir çaba ile de desteklenmiştir.
 
Anglo-Amerikan Siyonist Eksen; İngilizce konuşulan ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avusturalya, Yeni Zelanda ve İsrail oluşturduğu eksendir. Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Belçika, Lüksemburg, Hollanda ve İskandinav ülkelerinin bu oluşum ile yakın bağları bulunmaktadır. Güney Kore, Japonya, Tayvan, Filipinler, Suudi Arabistan, Türkiye, Mısır, Pakistan, Kuveyt, Ürdün, Bahreyn, BAE ve Katar'ın da bu eksen ile ittifakları bulunmaktadır. Filipinler, Türkiye ve Katar'ın eksenle ilgili statüleri değişiyor olabilir. Dünya Gölge Hükümeti, Anglo-Amerikan Ekseni, Avrupa Birliği, NATO ve Küresel Kontrol Matrisini oluşturan uluslararası birçok kurumu kontrol eden uluslar üstü ve çok gizli bir örgüttür.
 
Putin, Rusya'nın bağımsızlığını ve Amerikan Derin Devletinden kurtulmayı istediğinden Hitler'den günümüze kadar şimdiye kadar bütün liderlere yapıldığından çok daha fazla şeytan statüsüne sokulmuştur. Başlangıçta bu politik ve şahsi kampanya Rusya ve Avrupa Birliğinin doğal bir ekonomik ortaklık kurmasını engellemek maksadıyla tasarlanmıştır. Rusya ile Almanya arasındaki siyasi ittifakı engellemek Amerikan Derin Devletinin en öncelikli hedefidir.
 
Bu öncelik, Donald Trump'ın beklenmedik seçim zaferi ve başkan seçilmesi sonrasında ABD ile Rusya'yı birbirlerinden uzak tutma üzerine yoğunlaşmıştır. Anglo-Amerikan hegemonyası için Rus-Alman paktından daha tehlikeli olan tek şey; Trump ve Putin'in üzerinde anlaştıkları gerçek bir barış anlaşmasıdır. Gerçek barışın tesis edilmesi, uluslararası bankerlerin yüzyıllardır yürüttükleri savaş ekonomisinin sürdürülmesi yönündeki bütün ümitlerin tükenmesi anlamına gelmektedir.
 
Bu nedenle sahte bayrak operasyonları düzenleyerek dünya çapında bir Rus fobisi oluşana kadar bütün suçu Rusya ve BRICS müttefikleri (Brezilya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika) üzerine yıkmak, dünya uluslarını Üçüncü Dünya Savaşının sıcak safhasına sokana kadar devam edecektir. Derin Devletin ajanları halen Yeni Dünya Düzenini oluşturmak maksadıyla durmaksızın çalışmaktadırlar Üçüncü Dünya Savaşı çıkararak Tek Dünya Devletinin kurulması, tıpkı Birinci Dünya Savaşında Uluslar Ligi ve İkinci Dünya Savaşında Birleşmiş Milletleri kurmak gibi nihai hedefleridir.
 
 
Sonuç
 
Bu aşağılık komplo hızla sona doğru yaklaşmaktadır. ABD ve Rusya yakınlaşması, Trump-Putin uzlaşması sonucunda daimi bir anlaşma ile sonuçlanacak mı? Veya bu ilişki, anlaşmazlık ve savaş yönünde daha fazla sabote mi edilecek? Trump ve Putin arasındaki oldukça kırılgan (veya belli belirsiz) olan yakınlaşma ile sağlanan iki ülke arasındaki huzur Derin Devletin oyunları ile bir anda bozulabilir. Bu nedenle, insanlığın geleceğini düşünen duyarlı insanların, sahte terör saldırılarını engellemek için karşı koymaları çok önemlidir.
 
Günümüzde icra edilen sahte terör saldırılarının her biri, aslında Üçüncü Dünya Savaşını başlatmak üzere atılan adımlardır. Bu sahte terör operasyonlarının arkasındaki isim gerçekte kimdir? 2017 yılının geri kalan süresinde Rusya ile ABD arasındaki ilişkilerde birçok değişikliklere tanık olunacaktır.
 
Küresel satranç tahtasında halen sürdürülen manevra ve hamleler, 21 Ağustos 2017 tarihinden itibaren şiddetli bir şekilde artacak ve şiddetlenecektir. 23 Eylül 2017 geldiğinde, bütün dünya sürdürülebilir barış taraftarlarının mı yoksa savaş kışkırtıcılarının mı kazandığını öğrenecektir.
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar