44024-cats.jpg

Global Sıfırlama – Fişi çekmek. "Derin Devlet"

...Aslında hayatınız ve kaderiniz ultra zengin birkaç kişinin elinde, ultra güçlü ve ultra insanlık dışı oligarklar. Derin Devlet olarak adlandırılabilirler, ya da sadece Canavar, veya belirsiz veya izlenemeyen herhangi bir şey - farketmez. Onlar % 0.0001'den küçükler. ...ve Batı'nın Büyük Sıfırlaması'na (The Great Reset) karşı çıkın, maskesini düşürün ve fişini çekin!

15 Ocak 2021 Cuma

İNTİZAR - Düşünün, size demokrasi olduğu söylenen bir dünyada yaşıyorsunuz - ve hatta buna inanabilirsiniz - ama aslında hayatınız ve kaderiniz ultra zengin birkaç kişinin elinde, ultra güçlü ve ultra insanlık dışı oligarklar. Derin Devlet olarak adlandırılabilirler, ya da sadece "Canavar", veya belirsiz veya izlenemeyen herhangi bir şey - farketmez. Onlar  % 0.0001'den küçükler.

 Daha iyi bir ifade olmadığı için şimdilik onlara "karanlık kişiler" diyelim.

Dünyamızı yönetiyormuş gibi davranan bu muğlak şahıslar, hiçbir zaman seçilmedi. Onlara isim vermemize gerek yok. Kim olduklarını, neden ünlü olduklarını ve bazılarının tamamen görünmez olduğunu anlayacaksınız. Onlar yasal olmayan yapılar veya organizmalar yarattılar. Uluslararası yasallıkların tamamen dışındalar. Onlar canavarca davranışlarıyla ön plandalar. Belki birkaç canavar rakipleri de vardır. Ama hedefleri aynı: Yeni veya Tek Dünya Düzeni.

Bu karanlık kişiler büyük firmaları yönetiyor, örneğin Dünya Ekonomik Forumu (WEF - Büyük Endüstri, Büyük Finans ve Büyük Şöhreti temsil eder), 7'ler Grubu (G7), 20'ler Grubu (G20)(ekonomik olarak “en güçlü” ulusların liderleri). Daha küçük varlıklar da vardır, Bilderberg Topluluğu olarak adlandırılan, Dış İlişkiler Konseyi (CFR), Chatham House ve daha fazlası.

 Hepsinin üyeleri aynı. Bu bahsedilenler bile dünyanın %0.001'inden daha az bir kısmını oluşturuyor. Hepsi anayasal hükümetler, ve çok uluslu dünya organı BM tarafından desteklenmiştir.

 Aslında onlar BM'yi emirlerini yerine getirmek için teşkil ettiler. BM Genel Direktörü ve birden fazla BM alt kuruluşunun Genel Müdürlükleri, Avrupalı vasalların onayıyla, adayın siyasi ve psikolojik profiline göre, çoğunlukla ABD tarafından seçiliyor. BM başkanı veya BM alt kuruluşlarından birinin başkanı olarak "performansı" başarısız olursa, görevden alınır. Aynı zamanda canavarlar tarafından yaratılan Avrupa Birliği, Bretton Woods Organizasyonları, Dünya Bankası ve IMF, yanı sıra Dünya Ticaret Örgütü (WTO) - ve - Lahey'deki Uluslararası Ceza Mahkemesi (ICC). Onların dişleri yok. Kanun her zaman kanunsuzların tarafında.

Önemli uluslararası finans kuruluşlarına ek olarak, kendi bölgelerinin ülkelerini kontrol altında tutmak için sözde bölgesel kalkınma bankaları ve benzeri finans kurumları var. (WB - Dünya Bankası - ve IMF -Uluslararası Para Fonu -)

Sonunda, her şeyi kontrol eden ekonomisi, siyasi itaatsizliğin ekonomik baskı veya uluslararası topraklarda ulusal varlıkların açıktan çalınması ile cezalandırılabileceği yerlerde, Batılı neoliberal eşkiyaca bir sistem yarattı. Sistemin ortak paydası (hala) her yerde mevcut olan ABD dolarıdır.

"Seçilmemiş Kişiler"

Bu karanlık, seçilmemiş kişilerin üstünlüğü her zamankinden daha fazla açığa çıkıyor. Biz insanlar, onların yaptıkları şeyleri "normal" olarak görüyoruz - ya da bir zamanlar egemen uluslarımızı ve egemen olarak seçilmiş hükümetlerimizi çağırmaktan gurur duyuyorlardı. Bizler itaatkar koyun sürüleri haline geldik. "Canavar" yavaş yavaş ve sessizce devraldı. Fark etmedik. Salam taktiği: Salamı küçük dilimlere ayırıyorsun ve salam bittiğinde, hiçbir şeyin kalmadığını anlıyorsun, özgürlüğünüzün, medeni ve insan haklarınızın gittiğini de. Ama artık çok geç olduğunu da farkına varıyorsun. Buradaki örnek, ABD Vatanseverlik Yasasıdır. 11 Eylül'den çok önce hazırlanmıştı. 11 Eylül "gerçekleştiğinde", Vatansever Yasası Kongre'de çok kısa sürede patladı - insanların gelecekteki koruması olarak... İnsanlardaki korku duygusunu kullandılar - ve - bingo, Vatanseverlik Yasası Amerikan nüfusunun özgürlük ve sivil haklarının yaklaşık %90'ını elinden aldı. Temelli olarak.

"Canavar"ın kölesi olduk. "Canavar", ekonomilerimizdeki patlamaya ya da çöküşe karar verir oldu, borçla kime bağlanılması gerektiği konusuna, bir pandeminin ne zaman ve nerede ortaya çıkacağına, ve pandemide hayatta kalma koşullarına, örneğin, sosyal hapsedilme. Ve her şeyin ötesinde - "Canavar"ın kullandığı aletler, çok zekice, minicik, görünmez, virüs olarak adlandırılır,  büyük ama aynı zamanda görünmez bir "Canavar", KORKU adı altında. Bu bizi sokaktan uzak tutuyor, arkadaşlarımızla bir araya gelemez olduk veya tiyatro, spor, parkta piknik gibi sosyal aktivitelerimiz yok oldu.

Eğer izin verirsek,  kelimenin tam anlamıyla, yakında ''Canavar'' kimin yaşayıp kimin öleceğine karar verecek. Bu çok uzakta olmayabilir. Başka bir salgın dalgası olabilir ve insanlar yalvarabilir, aşı için bağırarak ve çığlık atarak, ölüm çanları için, ve Big Pharma'nın* süper getirisi için - ve dünyayı pervasızca dolaşan öjenistlerin hedefleri için - bunu gör. Toplu olarak HAYIR demek için hala zaman var. Toplu ve sağlam bir şekilde.

En son apaçık olan sahtekarlık vakasını ele alalım. Uygun bir şekilde, Covid-19'un ilk dalgası geçtikten sonra, önemli dünya kararlarının alındığı yer olan Küresel Kuzey'de, Haziran 2020'nin başlarında, seçilmemiş WEF Başkanı, Klaus Schwab, “The Great Reset”i duyurdu. Ekonomik çöküşten yararlanmak - kriz şoku, "Şok Doktrini"nde olduğu gibi - "Canavar"ın öncülerinden biri olan Bay Schwab, WEF'in Ocak 2021'de yapacakları bir sonraki Davos Forumunda neyi tartışacağını ve gelecek için kararlar vereceğini açıkça duyurdu.

Biz, Halk, seçilmemiş Dünya Ekonomik Formu (WEF)'in gündemini kabul edecek miyiz?

"Toprak Ana"dan geriye kalanları korumaya odaklanacak; açıkçası merkezinde insan yapımı CO2 (karbon) bazlı "Küresel Isınma" olacaktır. Doğanın ve insanoğlunun korunması için araç, BM Gündemi 2030 olacak - BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri (SDG). 17 Sürdürülebilir Kalkında Hedefin ("yeşil") ilkelerine saygı göstererek, kasıtlı olarak yok edilen küresel ekonominin nasıl yeniden inşa edileceği üzerinde durulacak.

Dikkat et, her şey birbiriyle bağlantılı. Tesadüf yok. Rezil 2021 Gündemi ile örtüşen ve onu tamamlayan sözde (BM) 2030 Gündemi, WEF'in resmi Büyük Sıfırlama bildirisi ile usulüne uygun olarak Ocak 2021'de açıklanacak. Benzer şekilde, Büyük Sıfırlama gündeminin uygulanması Ocak 2020'de başladı, korona salgınının başlamasıyla - en son görünen olaylar, "Kilit Adım Senaryosu" ile bundan yıllar önce 2010 Rockefeller Raporunda planlanmıştı ve Event 201, 18 Ekim'de bir korona pandemisini bilgisayarla simüle eden NYC'de, 18 ayda 65 milyon ölüm ve harap bir ekonomi bırakmak amacıyla, gerçek korona pandemisinin başlamasından sadece birkaç hafta önce programlanmıştır.

Etnisite kökenli isyanlar

Etnisite kökenli isyanlar, Black Lives Matter hareketi tarafından (Ford Vakfı ve Soros'un Açık Toplum Vakfı tarafından finanse edilmektedir), Afro-Amerikan George Floyd'un bir Minneapolis polisi çetesi tarafından acımasızca öldürülmesinin ardından başladı ve 160'tan fazla şehre kısa sürede çalı gibi yayıldı. İlk olarak ABD'de ve daha sonra Avrupa'da görülen isyanlar, sadece "Canavar"ın gündemiyle bağlantılı değildi.

Gündem ID2020'nin çok az duyduğu şey, "Canavar"ın BM Gündemi 2030'un gerçekte arkasında yatan şeyi uygulamaya yönelik hain planıydı. Aşılama gurusu, Bill Gates tarafından oluşturulmuş ve finanse edilmiştir. GAVI (Aşılar ve Aşılar için Küresel İttifak), korona aşılarının oluşturulmasıyla ilgilenen Big Pharma ortaklığı, ve Bill ve Melinda Gates Vakfı (BMGF) ile birlikte DSÖ bütçesinin büyük bir bölümünü finanse eder.

Büyük Sıfırlama, WEF'de görevli Klaus Schwab tarafından duyurulduğu üzere, Gündem ID2020 tarafından uygulanıyor. Göründüğünden daha fazlası var. Gündem ID2020, BM Sürdürelebilir Kalkınma Hedefleri'nde bile yer alıyor, BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'neden 16.9, "2030'a kadar herkes için yasal [dijital] kimlik sağlıyor, ücretsiz doğum kaydı dahil”!. Bu, BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nden 16'nın genel hedefine mükemmel bir şekilde uyuyor.

BM Gündem 2030'un Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflere ulaşmada resmi yol izleyerek, "uygulama" Gündem ID2020 adı altında - şu anda Bangladeş'teki okul çocukları üzerinde test ediliyor - zorunlu aşılama programları ile birlikte muhtemelen implante edilmiş nano çip şeklinde dijitalleştirilmiş kimlikler sağlanılacaktır, paranın dijitalleşmesi ve 5G'nin piyasaya sürülmesi  teşvik edilecek - nüfusu kontrol etmek için nano çiplerdeki kişisel verileri yüklemek ve izlemek zorunlu kılınacaktır. Gündem ID2020, büyük olasılıkla "programları" da içerecektir - aşılama yoluyla dünya nüfusu önemli ölçüde azaltılacaktır. Öjeni, gelecekteki dünya nüfusunun kontrolünde önemli bir bileşendir - keza Georgia Guidestones'na bakınız, gizemli bir şekilde 1980'de inşa edildi.

Güç sahipleri, bu gündemi yürütmek için karantinayı bir araç olarak kullandı. Bu yaptıkları doğal olarak büyük protestolarla karşılanacaktı ama Black Lives Matter (Siyah Hayatlar Değerlidir) protestoları ve gösterileriyle aynı doğrultuda organize edildi ve finanse edildi. Onlar barışçıl değil - ve bu organizasyonu barışçıl bir şekilde planlamadılar. ABD ve Avrupa'daki nüfusu kontrol etmek için yaptılar.

 John Steppling'in bir NYT makalesinden alıntılayarak raporladığı "The Big Plantation" adlı makalesinde şöyle yazdı;

“Minimum 93.763 makineli tüfek, 180.718 şarjör kartuşu, yüzlerce susturucu ve bilinmeyen sayıda el bombası fırlatıcısı 2006'dan beri ABD'deki eyalet ve yerel polis departmanlarına gönderildi. Buna ek olarak en az 533 uçak ve helikopter, 432 MRAP - 9 fit yüksekliğinde, 44.900'den fazla gece görüş ekipmanına sahip 30 tonluk Mayın Korumalı zırhlı araç, Afganistan ve Irak'taki gece baskınlarında düzenli olarak kullanıldı. "

O, bu militarizasyonun daha geniş bir eğilimin parçası olduğunu da ekliyor. 1990'ların sonlarından beri, Amerika Birleşik Devletleri'nde 50.000 veya daha fazla nüfusa hizmet veren polis departmanlarının yaklaşık yüzde 89'u bir PPU (Polis Paramiliter Birimi)'ne sahipti, 1980'lerin ortalarında var olanın neredeyse iki katı. Bu askerileştirilmiş polise yeni Gestapo adı veriliyor.

Covid'den önce bile, Amerika Birleşik Devletleri'nde nüfusun yaklaşık %15 ila %20'si yoksulluk sınırındaydı. Karantina sonrası ekonomik yok oluş en azından bu yüzdeyi ikiye katlayacak - sivil türbülans ve yetkililerle çatışma riskinin orantılı olarak artması - askerileştirilmiş bir polis gücünün sebebini daha iyi anlamamızı sağlıyor.

Çin'in Kripto RMB'si*

Elbette bu senaryoların hiçbiri WEF tarafından Ocak 2021'de kamuoyuna sunulmayacak. Bunlar, "Canavar" için kilit aktörler tarafından kapalı kapılar ardında alınan kararlardır. Acak Büyük Sıfırlama'nın bu görkemli planının gerçekleşmesi gerekmez. Orada en güçlü ülkelerden bazıları ve dünya nüfusunun en az yarısı var, ekonomik ve askeri olarak - Çin ve Rusya - buna karşı. "Sıfırla" belki evet, ama Batı stratejisiyle değil.  Aslında, Çin Halk Bankası destekli blockchain tabanlı kripto para birimini piyasaya sürmek üzere olan Çin ile şimdiden diğer türlerin sıfırlanması gerçekleştiriliyor, kripto RMB, veya yuan. Bu sadece sağlam bir ekonomiye dayalı sabit bir para birimi değildir ve altınla da desteklenmektedir.

Başkan Trump, haksız ticaret için Çin'i saf dışı bırakmaya çabalarken, covid pandemisini yanlış yönetmek, mülkiyet haklarını çalmak - sonu gelmez Çin darbelerinden kurtulmak için - Çin'in ABD'ye bağlı olduğunu ve ABD'nin Çin ile ticari bağlarını azaltacağı ya da tamamen keseceğini söylüyor fakat Çin, bunların sadece Trump'ın bir blöfü olduğunu düşünüyor. Çin sessizce kendisini ASEAN ülkelerine artı Japonya'ya (evet, Japonya!) ve Güney Kore'ye doğru yeniden yönlendiriyor. Bugün zaten dünya ticaretinin %15'ini Çin'in oluşturduğu biliniyor ve bu yüzdeliğin önümüzdeki 5 yıl içinde iki katına çıkması bekleniyor.

Ticaretinin engellenmesine ve aksamasına rağmen, Çin'in genel ihracatı Nisan ayında %3,2'lik artış gösterdi (Nisan 2019'a göre). Çin ihracatındaki bu mükemmel performansa, ABD-Çin ticaretindeki dramatik düşüş eşlik etti.

ABD sanayilerinin büyük çoğunluğunun Çin tedarik zincirleri olmadan ayakta kalamayacağı açıktır. Batı'nın özellikle Çin tıbbi malzemelerine çok güçlü bağımlılığı mevcut. Başka bir yandan da ABD'li tüketicilerin Çin bağımlılığı var tabi. 2019 yılında, GDP(Gayri Safi Yurtiçi Hasıla)'nın yaklaşık %70'i olan ABD'nin toplam tüketimi 13,3 trilyon dolar olarak gerçekleşti ve bunun makul bir miktarı doğrudan Çin'den ithal ediliyor veya Çin'den gelen bileşenlere bağlı.

WEF ustaları gerçek bir ikilemle karşı karşıyadır. Planları büyük ölçüde, ABD yönetimine karşı çıkan ülkelere uygulanan yaptırımların kaldırılma isteğini ve varlıklarına el konulması eylemine  son verilmesi isteğini kontrol altında tutan dolar üstünlüğüne dayanıyor; Yukarıda açıklandığı gibi, Büyük Sıfırlama planının bileşenlerinin empoze edilmesine izin verecek bir dolar hegemonyası.

Şu anda, dolar itibari paradır, insanların zayıf yönlerini kullanan borçlanmaya dayalı paradır. Bu nedenle, rezerv para birimi olarak değeri giderek azalıyor, özellikle Çin'den gelen yeni kripto-yuan karşısında. ABD Hükümeti, Çin Yuanı ile rekabet edebilmek için, parasal saadet zincirinden uzaklaşmak zorunda kalacaktı, kendisini 1913 Federal Rezerv Yasası'ndan ayırarak ve muhtemelen altın destekli (kripto) parasını yazdırarak. Bu, Rothschild & Co. klanının sahip olduğu FED ile 100 yıldan daha eski olan bağların kesilmesi ve halkların sahip olduğu gerçek bir merkez bankası yaratılması gerektiği anlamına gelir. İmkansız değil, ama son derece olanaksız. Burada, dünya gücü söz konusu olduğu için iki "Canavar" çatışabilir.

Bu arada Çin, sonsuz yaratma felsefesiyle, 21. Yüzyılın devasa sosyoekonomik kalkınma planıyla durdurulamaz bir şekilde ilerlemeye devam edecek, Kuşak ve Yol Girişimi, dünyayı kara ve deniz taşımacılığı altyapısı ile birleştirmek ve köprü kurmak, ortak araştırma ve endüstriyel projeler ile, kültürel değişimler - ve en önemlisi, "kazan-kazan" özelliklerine sahip çok uluslu ticaret, tüm ortaklar için eşitlik - çok kutuplu bir dünyaya doğru, insanlık için ortak bir geleceğe sahip bir dünyaya doğru...

Bugün 120'den fazla ülke BRI (Bir Kuşak Bir Yol Girişimi) ile irtibatlıdır - ve bu alan başka birçoğunun katılabileceği  kadar açık - ve Batı'nın Büyük Sıfırlaması'na (The Great Reset) karşı çıkın, maskesini düşürün ve fişini çekin!

Peter Koenig
Global Research 
Çeviri: Muhammed Şevki Bilgin

-----------------------------------------------------------------------------------------

İlk olarak GR tarafından 17 Haziran 2020'de yayınlandı.

*Big Pharma komplo teorisi, genel olarak tıp camiasının ve özellikle ilaç şirketlerinin, özellikle büyük şirketlerin, kötü amaçlarla ve kamu yararına karşı faaliyet gösterdiğini ve etkili tedavileri gizlediklerini ve hatta nedenlerini gizlediklerini iddia eden bir komplo teorileri grubudur.

*Renminbi Çin'in resmi parası, birimi Yuan'dır, ama çoğunlukla RMB kullanılmaktadır.

Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar