570580.jpg

İlahî adalet 'Cemaat'ten sonra BOP'çu İslamcılara da uğramak üzere

40 yıllık dostunuz 'Cemaat' ve lideri Gülen'e küfredebilen sizler hiç tanımadığınız Colani, Şişani ve Bağdadi'ye neden küfretmeyesiniz ki? Sizleri tanıyan bizler, Suriye meselesi rayına girince ne başlıklar atacağınızı da, fırıldaklıklarınızı da biliyoruz.

14 Ağustos 2016 Pazar
Sevgi ve nefret Allah için olmayınca, insanın işlediği pislikler ortaya saçıldığı gibi insanı hem toplumda hem de Allah katında rezil eder. Tıpkı zamanında Allah rızası için değil de menfaati için cemaati seven, fakat bu gün cemaate küfretme durumuna düşen omurgasızlar gibi.
 
Darbe girişimine kalkışan ve darbeyi yüzüne gözüne bulaştırıp kaybeden 'Cemaat'e on dört yıldır methiyeler düzen, yere göğe sığdıramayan, şiir yazan, mektup yollayan, kameralar karşısında selam ve hürmetlerini ifade eden, sihirli cümlelerle iltifatlar yağmuruna tutan, her iki dünyanın kendisine ayan beyan olduğuna inanan, uykuda iken peygamberle uyanık iken sahabelerle istişare ettiğine inanan, böbreklerinde sıkıntı olduğu için dışarı atması gereken sıvıyı normal yollarla değil gözlerinden dışarı attığı sıvıyı göz yaşı zannedip şifa niyeti ile içmeye çalışan omurgasız NATO'cu ve BOP'çu insanlar bu gün itibarı ile o taptıkları cemaat ve şahsa küfredebiliyorlarsa, doğdugu evi halka açık umumi tuvalete çevirmek, hain görmek, iadesi ve asılması için slogan atmak, kitap ve eserlerini gizli gizli çöplere atmak, geçmişe yönelik iltifat edici twitter, facebook paylaşımı ve köşe yazılarını arşivden kaldırmak ve silmek zorunda kalmak, daha fazla küfrettim diye yarışa girmek, 40 yıllık dostlarının yenilgisini gördükten sonra dostunu Deccal ilan edebiliyor iseler...
 
...bundan daha büyük ve daha rezil olabilecekleri bir grup varki bunlar da daha teşhis edilemeyen Müslüman geçinen ama NATO'cu, BOP'çu, Amerikancı, İsrail'ci, Suud'çu, emperyalist ve Siyonist bir kesim var ki bunların o 'U' dönüşü ve rezil olmaları, içeri tıkılacakları günü okuyor gibiyim.
 
40 yıllık dostlarını bir gecede satanlar neden hiç görmedikleri, konuşmadıkları, TV'de görse tanımayacakları uzaktan kumandalı tayin edilen dostlarını satıp şeytan ilan etmesinler değil mi?
 
Fetullah'ın anasına küfredenler bu dostlarının doğmamış çocuklarına küfretseler şaşırmam. 
 
Şimdi bu omurgasız insanların 6 yıllık icraatlarına ve İslami hizmetlerine bir bakmakta fayda var diye düşündüm.
 
Irak'taki IŞİD katliamlarını halkın isyanı olarak görüp, "halk isyanı Maliki diktatörlüğünü sarsıyor".
"Ramazan'ın son cuması Kudüs günü değildir. Bunu iddia ve ilan eden İran, İran ise İsrail'den bin kat tehlikeli ve iki yüzlü katildir".
"IŞİD kaybederse zor duruma düşeriz".
"Humeyni'nin kimin adamı olduğu ortaya çıktı".
"Allah Kabe'yi Türkiye'nin eliyle savunuyor".
"Rus uçağı Kabe'yi savunmak için vurulmuş".
"Suriye'de Esad'ın kalesine saldırdılar. Tartus ve Lazkiye'deki 7 saldırıda ölü sayısı 100'ü aştı".
"Kale yıkılıyor ölü sayısı 100'ü aştı".
"Suriye'deki Hizbullah çetesinin komutanı Mustafa Bedreddin bu sabah Şam'da öldürüldü".
"IŞİD öfkeden bir araya gelmiş Sünni topluluktur".
Emperyalıst çeteye... "Suriye'deki savaşı biz olmadan kazanamazsınız".
"Türkiye ile Suud'un kurduğu 'İslam ordusu' daha tatbikat yaptı Rusya Suriye'den çekilme kararı aldı. Bir de sahaya inse ne olur düşünün".
"Ha İsrail ha İran"
"Emret akşam namazını Rusya'da kılalım".
"Eğer bu gün Suriye rejimi ülkenin tüm topraklarını kontrol edemiyorsa, Türkiye'nin ve diğer bazı devletlerin desteği sayesindedir".
"Seyyide Zeynep'te gerçekleşen 2 bombalı saldırıda çok sayıda mecusi teröristin öldürüldügü belirtiliyor".
"Saldırıda etkisiz hale getirilen terörist Şebbiha sayısı 46'ya yükseldi 100'ün üzerinde yaralı var".
"Humus'ta Şii yoğunluklu Zehra bölgesinde Şii militanların bulunduğu yerde bombalı araç patlamış, 46 terörist ölmüş"
"Bu gün Türkmendağı ile birlikte düşen bir parça; Ankara, Trabzon, Sivas, Muğla, Diyarbakır, Afyon, Erzurum'dur aslında".
"NATO düğmeye bastı geliyorlar".
"Kuran'a göre iki taraftar biri diğerine saldırırsa Müslümanlar saldırgana haddini bildirmelidir. Buna göre Suriye'de Müslümanları katleden İran'ı terbiye etmek ümmete farzdır".
"Rusya bombalıyor, Şebbiha ilerliyor, Türkmendağı düşüyor".
"Ankara'nın diplomatik zaferi: Esad bitti".
"Mazlumların gözü G 20'de".
"IŞİD'li mücahitlerle sevişmek cihaddır, cenneti garantilemektir".
"Suudi Arabistan Suriye'de Müslümanlarla savaşmak için asker gönderen İran'ı Hacc'dan menetmelidir. Yoksa gelecek yıl daha büyük felaketler olacaktır".
"Katil Rusya Afganistan'ı unutma".
"Fetih ordusu İdlib'te rejim kışlasını havaya uçurdu".
Amerika'ya ait 8 savaş uçağı İncirlik'e iniş yaptı".
 
IŞİD terör örgütü değildir diye twit atan, facebookta paylaşım yapan ve
Suriye'yi Amerika, İsrail, Suud, NATO için perişan eden tekfircilere bunca destek veren öven insanları aldatan mazlum halkın feryatlarının yerleri ve gökleri inletmesine vesile olmuş bu BOP'çu takımı herkes az çok tanıyor.
 
Şimdi bu son süreçle birlikte Rusya ile gerçekleşen iyi gelişmelere dair haberler, İran'la devam eden iyi görüşmeler, ABD, AB, İsrail, NATO, Suud ve diğer arap ülkelerinin Türkiye'ye attığı kazıklar ortada iken
inşaallah Suriye'den de iyi haberlerin gelmesine dair beklenti devam ederken...
 
...sizler şimdiden tutuşun altınız ıslak olmanın ötesinde adeta kokuyor. Hem de öyle bir koku ki Amerika, İsrail ve Suud'un size sunduğu dünya menfaati için ahiretini satıp, cehennemde cayır cayır yanan insan eti kokusu ve mazlumların kanı kokusu...
 
...çünkü sizler bu dünyada Amerika ve İsrail'in çıkarı için insanları diri diri yakan alçakları mücahit göstermeye çalışan BOP'un çocuklarısınız.
Ama tarih şahittir ki Amerika'nın ipiyle kuyuya inenler, bir daha güneş yüzü görmezler.
 
40 yıllık dostunuz 'Cemaat' ve lideri Gülen'e küfredebilen sizler hiç tanımadığınız Colani, Şişani ve Bağdadi'ye neden kufretmeyesiniz ki? Sizleri tanıyan bizler, Suriye meselesi rayına girince ne başlıklar atacağınızı da, fırıldaklıklarınızı da biliyoruz. Bunca işlediğiniz suçun cezasını çekmenizi sabırla bekliyoruz. Rabbim o günü bize göstermeyi nasip eder inşaallah.
 
 
 
 
 
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar