riyakar.png

Onbir imamı görüp iman etmeyenler on ikinci imamı GÖRMEZ

"...Tarih kitaplarında mevcut değil mi, neler neler çektirdiğiniz ortada değil mi? Zehirlemediniz mi? Şehid etmediniz mi? Sürmediniz mi? Yıllarca lanet okumadınız mı? Daha saymaya gerek var mı?En nihayetinde onbir İmâmı görüp iman etmeyenler zaten on ikinci imamı hiç GÖRMEZ"

3 Eylül 2016 Cumartesi
Bölge ve ülkenin cehennem ve ateş topuna döndüğü/döndürüldüğü, her şeyin alt üst edildiği, kavramların değiştirildigi, cennetin cehennem, cehennemin cennet gösterildiği, insanlığın sıfıra indirildiği, mazlum halkın yok edildiği, hak ve hukukun necis ayaklar altında ezildiği, dünyayı sömüren zihniyet ve şer güçlere alkış ve methiyeler dizildiği, insanlığın huzuru için çalışan emek sarfeden, gayret eden, insani ve İslamî zihniyete sahip direniş eksenine iftira atılıp lanet edildiği, kan kaos ve göz yaşının hiç eksik edilmediği, hırsızlığın pirim yaptığı, insanların tek tip düşünmeye zorlandığı, mezhep, dil ve ırkların yok sayıldığı, milliyetçilik ve ırkçılık hastalığının pohpohlandığı, egemen zihniyetin ırkçılık hastalığını İslami ve ümmeti bir durummuş gibi gösterilmeye çalışıldığı, faşist zihniyetlerin politikalarını doğru ve hak imiş gibi gösterildiği, farklı düşüncelere tahammülün olmadığı, farklı düşüncelerin ihanet olarak sunulduğu, vatan, millet, devlet, bayrak kelimelerinin tartışılmaz kutsallığının yaşandığı bir coğrafyada ilahi bir dini olmayıp, fakat din adamı görünümüne bürünmüş şahsiyetlerin; kâlem ve fetvaları Amerikan Doları, İngiliz Sterlini, İsrail Şekeli, Suud Riyali, Katar Riyali, BAE Dirhemine göre, kıbleleri de Washington, Londra, Telaviv, Riyad, Doha, Abu Dabi'ye göre yönelmeleri ve tavır almaları kaçınılmaz olur.
 
Tıpkı haksızlık karşısında susmayı, zalim, munafık, fasık idareciye itaat etmeyi, Allah'ın dinini az bir menfaat karşılığında satmayı, ırk, mezhep, renk ve dilleri yok saymayı, tüm ırkları tek ırk çatısı altında toplamayı, zulme rıza göstermeyi, insanları yurtlarından ve evlerinden sürmeyi, insanları asgari ücrete mecbur etmeyi, şehirleri yerle bir etmeyi, insanları işkence ile öldürmeyi, İsrail'le normalleşmeyi, Amerika'yı dost ve müttefik görmeyi, NATO'yu koruyucu güç sanmayı, BOP'a hizmetkâr olmayı, akıtılan göz yaşlarına kör olmayı, mazlumların feryadına sağır olmayı, çocuk tacizlerine Fransız kalmayı, kan ve kaostan zevk almayı, yıkım ve vahşet politikalarına hayran olmayı, Siyonistlerin peşinden ısrarla gitmeyi, Amerika'ya aşık olmayı, Suud"u İslâm sanmayı, Viagrayla hacca gitmeyi, çoğunlukla övünmeyi, işgali fetih sanmayı, katili halife ve ululemr görmeyi, yolsuzluğu hırsızlık sanmamayı, bataklığı gül bahçesi görmeyi, 'vefa'ya kazık atmayı, emaneti ehile değil yandaşına vermeyi, insanları inançlarından dolayı boğazalamayı, kendilerini Kuran'a değil Kuran'ı kendilerine uydurmayı normal gören zihniyet ve bireylerin 'Mehdi inancın'ı Kuran'ın hiç bir ayetinde görmemeleri çok normaldır. Görmek istemeleri halinde bile 'GÖRMEZ'ler.
 
Bu şuur ve bilince sahip bireylerin görebilecekleri şeyler; 'güçlü'nün güçsüzü sömürmesini, 'güçlü'nün güçsüzü katletmesi gerektiğini, 'güçlü'nün güçsüze tahakküm kurmasını, 'güçlü'nün güçsüzün canına, malına egemen olmasını, 'güçlü'nün güçsüzü dışlamasını, 'güçlü'nün güçsüzü köle yapmasını, 'güçlü'nün güçsüzü ırk mezhep ve dilinden dolayı yok saymasını, menfaat ve gelecek kaygısını taşımayı, zalim ve güçten yana olmayı, konjonktüre göre davranmayı, ahiretten önce dünyaya sarılmayı, kendi çıkarını her şeyin üzerinde görmeyi, bencil davranmayı, ikiyüzlü olmayı, menfaati için tüm endişeleri ayaklar altına almayı, Rahmaniden dem vurup şeytani davranmayı... yani olunmaması gereken ne varsa çıkarı için olmayı, olunması gereken ne varsa da olmamayı görürler ancak. Sonra da bu çirkeflikleri Mehdilik inancına bağlar dururlar. Oysa bu çirkinliklerin sebebi Mehdilik inancının olması değil, aksine bu hakk olan inancın kötüye kullanımına müsaade eden çarpık zihniyet ve içinde her zaman sahte Mehdi çıkaran sahte mehdicilik oynayan batıl düşünce sistemidir. Ya da atalardan kalma nefret ve kinin dışa vurumudur.
 
Hadi diyelim ki biz yanılıyoruz; -ki yanılmadığımızı da bilmemize rağmen- fakat Mehdi inancını Kuran'ın hiç bir ayetinde göremeyen sizler İmam Mehdi'den önce gelen diğer onbir imâmı da görmediniz. Onları görmenize rağmen inandınız mi, kabul ettiniz mi, bağlandınız mı, sahip çıktınız mı, göz yaşı döktünüz mü? Ne yaptınız? Ne halt işlediğiniz? Tarih kitaplarında mevcut değil mi, neler neler çektirdiğiniz ortada değil mi? Zehirlemediniz mi? Şehid etmediniz mi? Sürmediniz mi? Yıllarca lanet okumadınız mı? Daha saymaya gerek var mı?
 
En nihayetinde onbir İmâmı görüp iman etmeyenler zaten on ikinci imamı hiç GÖRMEZ.
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar