image001355.jpg
  • Anasayfa» 
  • Analiz»
  •  İsrail - ABD - İngiltere'den oluşan kompleks dünyayı gasbetmeye çalışıyor

İsrail - ABD - İngiltere'den oluşan kompleks dünyayı gasbetmeye çalışıyor

Eğer dünyanın çoğu, İran'ın nükleer silah geliştirme planı olan terörist ve emperyalist bir ülke olduğuna inanmak yerine küresel kompleksin gerçek motivasyonlarını anlayabilir ve küreselci kompleksin dünyayı gaza getirdiğini fark ederse, bu kompleksin saldırganlığını ve insanlığa karşı duyarsız davranışlarını sürdürmesi çok zorlaştıracaktır.

4 Aralık 2020 Cuma
İNTİZAR - İranlı bilim adamı Mohsen Fakhrizadeh'in Cuma günü öldürülmesi, İsrail'in İran'la bir savaşı kışkırtmak için yaptığı son stratejik saldırı oldu. En çok kazananın İsrail (rejim) olduğu bu terörist saldırının tarzı, Mossad'ın repertuarına çok yakışıyor.
 
İsrailli liderlerİsrail askeri katılımı sınırlı olduğu, Amerikan ve İngiliz askerleri tarafından gerçekleştirilecek uzun bir savaşın çıkacağını öngörebiliyorlar. Çünkü İsrail ve kurucu aileleri, dünyanın en güçlü ordusuna sahip ABD'nin dış politikasını kontrol ediyor. Bu aynı kurumlar, ABD ana akım medyasının tamamını ve hükümetinin çoğunu kontrol ediyor. Ayrıca ABD ekonomisini Federal Rezerv Sistemi aracılığıyla kontrol ediyorlar.
 
Bu küreselciler için nihai hedef, Tahran'daki rejimi, Kudüs merkezli tek dünya devleti arzularını yansıtacak bir kukla rejime dönüştürmektir. Bu hedefler için kanıtlar, chabad Lubavitch'in dini hizip temsilcileriyle yapılan yazı, konuşma ve röportajlarda bulunabilir. Bu örgüt, İsrail ve ABD hükümetleri ve Moskova dahil dünyanın her yerindeki diğer hükümetler üzerinde muazzam bir etkiye sahip. 
 
İran'ın tepkisine gelince, kullanılacak en iyi metodoloji hakkında bir dizi görüş var, ancak Tahran'ın bir şekilde harekete geçmesi gerektiği konusunda çok az anlaşmazlık var. İran'ın öncelikle yapması gereken şey, kendi topraklarını sınırları içindeki yabancı operasyon ve ajanlara karşı güvence altına almaktır. Batı'nın avantajlarından biri, ortak hedeflerini paylaşan diğer küreselci uluslarla istihbarat paylaşmalarıdır.
 
İran, dünya toplumunun tek bir dünya devleti isteyen kısmından giderek daha fazla soyutlanıyor. Bu ülkeler İran'la istihbarat paylaşmıyorlar ... bu nedenle, İsrail / ABD / Birleşik Krallık küreselci kompleksi hakkında istihbarat toplamaya sıra geldiğinde İran neredeyse tek başına. Ancak İran, Tahran rejimine karşı İran'da çalışan yabancı kaynaklı operasyon ve ajanları tespit etme kabiliyetini güçlendirmek için önlemler almalıdır.
 
İran sınırlarının dışında, istihbarat ve askeri personeli genel bir strateji oluşturmalı ve doğru fırsat ortaya çıktığında hazır olmalıdır. Şimdilik, verilecek herhangi bir cevabın hesabı yapılmalıdır.
 
Bilgi cephesinde, İsrail'in savaş arzusu, neden savaş istedikleri, savaştan ne kazanacaklarına inandıkları ve koyacağı yük ile ilgili bilgileri dünyaya yayarak kontrollü Batı propaganda makinesine karşı koymak son derece önemlidir. ABD, İngiltere ve Batı ordularında. Bilgi cephesinde, İsrail'in savaş arzusu, neden savaş istedikleri, savaştan ne kazanacaklarına inandıkları ve ABD, İngiltere ve Batı ordularına ne kadar yük getireceği ile ilgili bilgileri dünyaya yayarak kontrollü Batı propaganda makinesine karşı koymak son derece önemlidir.    
 
İsrail savaş istiyor çünkü İran'ı jeopolitik küreselleşmenin bir rakibinden onun kukla bir savunucusuna dönüştürmek istiyor. Öncelikle İsrail çıkarları ve ajanları tarafından yönlendirilen internet sansürünün artmasıyla birlikte, Küreselci zihniyet ve İsrail/ABD/İngiltere kompleksinin patolojik motivasyonları hakkında gerçek bilgileri yayması gereken dünyanın bağımsız ve alternatif medyası arasında akan iletişim hatlarını korumak son derece önemlidir. 
 
Böylece bir çatışma başlarsa dünya, Batı ana akım medyasının çoğunu gündem odaklı anlatıları ve yanlış bilgilerle besleyen AP/Reuters aracılığıyla sürekli olarak propaganda yerine gerçekliği daha iyi anlayacak. Eğer dünyanın çoğu, İran'ın nükleer silah geliştirme planı olan terörist ve emperyalist bir ülke olduğuna inanmak yerine küresel kompleksin gerçek motivasyonlarını anlayabilir ve küreselci kompleksin dünyayı gaza getirdiğini fark ederse, bu kompleksin saldırganlığını ve insanlığa karşı duyarsız davranışlarını sürdürmesi çok zorlaştıracaktır. 
 
Walt Peretto
Press TV
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar