katil_israil_by_tlhgs-d7r8nju.png

MOSSAD'ın bile üyelerini bilmediği, katil Siyonist İsrail rejiminin terör timleri

"Irkçı İsrail rejiminin stratejik ve güvenlik uzmanı Runin Pergeman Yediot Ahronot gazetesine verdiği demecinde, MOssad içinde barınan Kiydun terör timleri bulunduğunu, Mossad yöneticilerinin bile bu terör timleri elemanlarını bilemediklerini, KİDON terör timlerinin adam kaçırma, bombalama, suikast eylemleri konusunda eğitildiklerini söyledi."

31 Ağustos 2015 Pazartesi
Gayri meşru İsrail rejiminin insan avcısı terör timleri olan "KİDON" birlikleri son 30 yılda dünya çapında ve değişik ülkede en az 40 terör saldırısı yapıp, masum insanları ve Filistinli direnişçileri katletmiştir.
 
Soykırımcı israil rejiminin 2. Kanalının raporuna göre, MOSSAD casusluk ve terör örgütünün içinde barındırılan KİDON özel terör timleri İran İslam Cumhuriyeti'nin de içinde bulunduğu değişik ülkelerde 40 terör saldırısı gerçekleştirmiştir. KİDON özel terör timleri, Filistin İslami direniş hareketi HAMAS'ın silahlı direniş kolu İzzeddin Kassam Tugayları'nın komutanlarından Mahmud Elmebhuh ile İranlı nükleer bilginleri suikastlar sonucu şehit etmiştir.
 
KİDON insan avcısı terör timleri 1995 yılında Malta'da Filistin İslami direniş hareketi genel sekreteri Dr. Fethi Şekaki'yi sui kast sonucu şehit etti. Katil İsrail rejimi elebaşları, daha önce Filistin halk direniş liderleri, düşünürler ve yazarlarını çeşitli ülkelerde katletme sorumluluğunu üstlenmiyorlardı. Fakat son zamanlarda gövde gösterisi yapmak amacıyla diğer ülkelerdeki terör saldırılarını üstlenmiş bulunuyorlar.
 
Irkçı İsrail rejiminin stratejik ve güvenlik uzmanı Runin Pergeman Yediot Ahronot gazetesine verdiği demecinde, MOSSAD içinde barınan KİDON terör timleri bulunduğunu, MOSSAD yöneticilerinin bile bu terör timleri elemanlarını bilemediklerini, KİDON terör timlerinin adam kaçırma, bombalama, suikast eylemleri konusunda eğitildiklerini söyledi.
 
KİDON terör timlerinin asıl görevi, dehşet salmak, ırkçı İsrail rejimine ve Siyonist işgale karşı direnen insanları katletmek ve korkutarak sindirmek veya teslim almaya çalışmaktan ibarettir. Siyonist rejimin uluslararası alanda faaliyet yapan terör timleri resmen çeşitli ülkelerde terör saldırıları yapmakla görevlendirilmiştir. Irkçı İsrail rejimi işgal ettiği Filistin topraklarında sivil halkı katliamdan geçirmekle birlikte terör timlerini kullanıp, Filistinli yazarlar, gazeteciler, düşünürler, bilim adamlarını ve direniş teşkilatlarının liderlerini düzenlediği suikastlar sonucu katlediyor. Siyonist göçmen Yahudilerden oluşan İşgalci İsrail rejimi, İsrail denen Filistin topraklarında, Batı Şeria ve Gazze şeridiyle Kudüs'te Filistinlilere karşı onlarca terör ve suikast saldırıları düzenlemiştir. Irkçı İsrail rejiminin iç ve dış istihbarat örgütleri, düşman gördükleri kimseleri ve örgütleri terör saldırılarıyla etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar.
 
Soykırımcı İsrail rejiminin seri halinde 1990 yıllarında Lübnan ile işgal edilen Filistin topraklarında, Suriye, malta, Kıbrıs, Tunus, Mısır ve Ürdün topraklarında terör timlerini suikast ve katliam yapmakla görevlendirmiş olması inkar edilemez bir gerçektir. Katil İsrail rejiminin casusluk ve terör örgütü MOSSAD ve diğer alt birimleriyle Şabak, Şinbet, diğer ölüm timleri bir çok ülkede terör ve suikast ile bombalama eylemleri yaptılar.
 
Irkçı İsrail rejiminin başbakanı Natanyahu, eski Mossad ajanı, İsrail'in eski Dışişleri Bakanı ve eski Adalet Bakanı ve Hatnuah Partisinin lideri "T Zipi Livni de insan avcısı Siyonist çetelerin üyesi olarak Filistin topraklarıyla Avrupa ülkelerinde suikastler, sabotajlar ve katliamlara bizzat katılmış bulunuyorlar.
 
Soykırımcı İsrail rejim ve ordusunun temelini Siyonist Yahudi terör örgütleri olan "Haganah", " İrgun" ve "Stern" oluşturuyordu. Resmi adı "Tsva Hahagana Le-Yisrael" olan terörist İsrail ordusu içinde yaşatılan terör örgütleri Filistin topraklarını işgal altında bulunduran İngiliz subaylarının yardım ve desteğiyle eğitilen Yahudi gençlerden oluşuyordu. Bu Siyonist Yahudi terör çeteleri 1930'lı ve 40'lı yıllarda kurulduğu günden beri Filistin halkına karşı saldırılarını sürdürüp, kadın, çocuk, yaşlı demeden katliam yaptılar ve yapmaktadırlar.
 
"Haganah" terör örgütü 14 Mayıs 1948'de David Ben Gurion başkanlığında geçici bir hükümet tarafından resmi ordu haline getirildi. Bu Siyonist terör örgütünün liderleri arasında katil İsrail rejiminin ilk başbakanı "David Ben Gurion", Lübnan kasabı "Ariel Şeron", "Rehavam Zevii" gibi teröristler görülüyordu. Siyonist terör örgütleri günümüzde daha modern silahlar ve uçaklar, kimyasal silahlar, nükleer silahlarla donatılmış ve daha büyük çaplı devlet terörüne dönüşmüş bulunuyorlar. 
 
 
Lobet Cevadi
İRİB
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar