48266-cats.jpg

ABD ve Avrupalı ​​müttefikleri gizlice Ukrayna'daki savaşı diplomatik yolla bitirmeyi tartışıyor

Alman gazetesi Die Welt bir sürpriz bomba haber patlattı: ABD ve Avrupalı ​​müttefikleri gizlice Ukrayna'daki savaşı diplomatik olarak sona erdirmeyi tartışıyorlar. Gazete, haberde "Ukrayna'da savaşı sona erdirmek için diplomatik yolları araştırmak için Amerika Birleşik Devletleri ve önemli Avrupalı ​​müttefikler arasında gizli istişarelerin sürdüğü görülüyor" bilgilerine yer verdi.

9 Temmuz 2022 Cumartesi

İNTİZAR - Alman gazetesi "Die Welt", Amerika Birleşik Devletleri ve başlıca Avrupalı ​​müttefiklerinin Ukrayna'daki çatışmayı sona erdirmek için diplomatik yollar aramak için gizli tartışmalar yürüttüğünü ortaya çıkardı.

Gazete haberde, "Ukrayna'da savaşı sona erdirmek adına diplomatik yolları araştırmak için Amerika Birleşik Devletleri ve önemli Avrupalı ​​müttefikler arasında gizli istişarelerin sürdüğü görülüyor" bilgilerine yer verdi. 

 Gazete, bu istişareler hakkında ek ayrıntılar açıklamadı, ancak Avrupalı ​​seçmenlerin çoğunluğunun çatışmaya dair "diplomatik bir çözümü" desteklediğini belirterek, Batı'nın "kafa karışıklığının" nedenlerini bulmanın zor olmadığını açıkça belirtti.

Rusya, 24 Şubat'ta Ukrayna'da özel bir askeri operasyon başlattığını duyurmuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, operasyonun başında, amacının Kiev rejimi tarafından 8 yıldır soykırıma maruz kalan Donbass'taki sivilleri korumak ve Ukrayna'yı silahsızlandırmak ve oradaki Nazi örgütlerini ortadan kaldırmak olduğunu ifade etmişti.

Rai Al Youm

Kategorideki Diğer Haberler
Öne Çıkan Haberler
İktibaslar